fbpx

5+1 ιδανικά outfits για το αεροδρόμιο για να είσαι άνετη!

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο πιο πολύ αντιλαμβανόμαστε ότι το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ. Ο περισσότερος κόσμος προτιμά να κάνει τις διακοπές του τους καλοκαιρινούς μήνες κύριως σε νησιά.

Ένα από τα προβλήματα που απασχολούν τις κοπέλες κυρίως είναι το τι θα φορέσουν κατά της διάρκεια του ταξιδιού τους για να νιώθουν άνετες.

Μην ανησυχείς μπορεί να μη χρειαστείς να ξοδέψεις λεφτά πριν το ταξίδι, γιατί αυτά που θα βάλεις, το πιο πιθανόν να βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα σου!

Δες τα εδώ:

1
Ruffle Up

Βasic συνδυασμός είναι το ροζ και οι αποχρώσεις του, γι’ αυτό φόρεσε τη denim skirt με ruffles σου με ένα top ruffle shoulder top και βάλε το μέσα από την φούστα σου. Ολοκλήρωσε το look σου με τις espadrilles σου. Μην το φοβηθείς καθόλου!

Get the look: 

Denim φούστα – Ruffled top – Espadrilles –Τσάντα – Σκουλαρίκια – Γυαλιά του ήλιου

2
Girly look

Αν θες ένα πιο ρομαντικό και girly αποτέλεσμα, τότε φόρεσε τα flatform sneakers σου και συνδύασέ τα με ένα off shoulder φόρεμα. Ολοκλήρωσε το look σου με κόκκινη χιαστή τσάντα με κρίκο που επίσης είναι must-have κομμάτι. Προτίμησε ιδιαίτερα accessories με γεωμετρικά σχήματα για super stylish outfits.

Get the look:

Φόρεμα – Flatform sneakers –Τσάντα – Σκουλαρίκια

3
Summer Look

Ένα look που φωνάζει καλοκαίρι. Φόρεσε το πορτοκαλί ασύμμετρο wrap φόρεμα και από μέσα βάλε το ολόσωμο λαμπερό κίτρινο μάγιο οπού αυτή την σεζόν έχει την τιμητική του. Τελειοποίησε το look σου με την ψάθινη σου στρογγυλή τσάντα. Είσαι έτοιμη και για την παραλία.

Get the look:

Φόρεμα – Ολόσωμο μαγιό – Τσάντα – Γυαλιά ηλίου – Παπούτσια

4
Cool Look

Ένα διαφορετικό θηλυκό “sportive” στυλ, με ψηλόμεσο μονόχρωμο μπεζ παντελόνι και φαρδιά ζώνη. Συνδύασέ τα μαζί με το crop top με ρίγες και τα sneakers σου. Επέλεξε αξεσουάρ στις αποχρώσεις του μπεζ.

Get the look: 

ΜπλούζαΠαντελόνιΆσπρα sneakersΤσάνταΓυαλιάΚολιέ – Δαχτυλίδια – Σκουλαρίκια

5
Black & White μαζί με ροζ

Ένα λευκό off shoulder top το οποίο δημιουργεί μοναδικό αποτέλεσμα με την midi denim skirt σου σε μαύρο χρώμα. Μια ιδιαίτερη πινελιά δίνουν οι έξαλλες παντόφλες και τα σκουλαρίκια με τις κόκκινες λεπτομέρειες. Οι πέρλες και τα κρόσια έρχονται να δώσουν μια κομψότητα και ένα άλλο στυλ στο όλο outfit σου.

Get the look: 

ΜπλούζαΦούσταΤσάνταΠαντόφλεςΣκουλαρίκια

6
Chic look

Ένα ριγέ πουκάμισο θα σε κάνη πολύ κομψή. Συνδύασε το μαζί με ένα τζιν σορτσάκι, αλλά αυτή την φορά σε άσπρο χρώμα. Πρόσθεσε τα χρυσά μεταλλικά σκουλαρίκια σου. Για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα φόρεσε κι ένα floral μαντήλι στο λαιμό.

Get the look: 

ΠουκάμισοΣορτσάκιΤσάνταEspadrillesΣκουλαρίκιαΦουλάρι

Εσύ ποιο look θα προτιμούσες
να βάλεις στο επόμενο σου ταξίδι;

 

 


Διάβασε επίσης: 3+1 shorts που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending