fbpx

3+1 βερμούδες που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Καλοκαίρι χωρίς βερμούδες δε γίνεται! Είναι ό,τι πιο άνετο, βολικό και στυλάτο για το καλοκαίρι! Γι’ αυτό κι εμείς σου βρήκαμε 4 είδη βερμούδων που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου!

Δες τις εδώ: 

1
Βασικά χρώματα

Ο καθένας μας επιβάλλεται να έχει στην ντουλάπα του μια μαύρηάσπρημπλε βερμούδα. Είναι 3 κλασικά χρώματα που συνδυάζονται με όλα και μπορείς με αυτά να δημιουργήσεις και πιο “επίσημα” looks, όχι μόνο casual. Ειδικά το άσπρο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου το καλοκαίρι.

2
Denim Shorts

Τα denim shorts είναι για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα απλό t-shirt για να πας να πιεις τον καφέ σου ή να τα συνδυάσεις με πουκάμισο και τις αγαπημένες σου espadrilles για να ένα χαλαρό ποτό το βράδυ.

3
Pastel colors

Για ‘σένα που αγαπάς το χρώμα και σου αρέσει να δοκιμάζεσαι, σου προτείνουμε τις βερμούδες σε pastel χρώματα. Φόρεσέ την για να πας για καφέ το απόγευμα και γιατί όχι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό. Τα pastel χρώματα είναι πολύ in-fashion αυτή την σεζόν, γι’ αυτό μην αργείς!

4
Sport shorts

Ένα άλλο είδος βερμούδας που σου προτείνουμε είναι οι αθλητικές, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με το longline top σου και τα αθλητικά σου παπούτσια για μια χαλάρη βόλτα ή και γιατί όχι χαλαρά σε ένα καφέ. Μη φοβηθείς ότι θα είσαι πολύ casual, αν το συνδυάσεις σωστά θα είσαι πολύ stylish.

Εσύ ποιες από τις πιο πάνω βερμούδες θα προσθέσεις
στην γκαρνταρόμπα σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending