fbpx

Βeachwear: 5 ιδέες για το τι να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου!

It’s summer time! Και όταν λέμε καλοκαίρι εννοούμε παραλία! Και η ερώτηση είναι… Πώς θα εντυπωσιάσεις φέτος στην παραλία; Και εγώ σου απαντώ πως δεν φτάνει μόνο να φοράς ωραίο μαγιό!

No no no! Πολύ σημαντικό είναι να φοράς και τα κατάλληλα ρούχα πάνω από το μαγιό. Είτε αυτά θα είναι ένα φόρεμα, ένα καφτάνι, ένα playsuit! Γι’ αυτό και εγώ έψαξα και σου βρήκα 5 εντυπωσιακά beachwear για να ξεχωρίσεις φέτος στην παραλία! Έτοιμη;

Δες τα εδώ!

1
Άσπρο one Shoulder φόρεμα

Άσπρο, καλοκαιρινό, αεράτο και με ακάλυπτο τον ένα ώμο! Το άσπρο χρώμα του τονίζει το μαύρισμα σου και η ζώνη που δένει στην μέση αναδεικνύει την σιλουέττα σου!

Get it here!

2
Μακρύ floral καφτάνι

Με αυτό το μαύρο floral maxi καφτάνι σίγουρα δεν θα μείνεις απαρατήρητη! Φόρεσε το από πάνω από το μαύρο μαγιό σου και είσαι έτοιμη για την παραλία αλλά και για τα beach bars! Stylish and sexy!

Get it here!

3
Μακρύ μαύρο φόρεμα

Απλό μαύρο maxi φόρεμα αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακό! Ταιριάζει με όλα τα μαγιό και δεν σε περιορίζει καθόλου! Trust me girl! That beach dress is a must!

Get it here!

4
Άσπρο φόρεμα με δαντέλα

Για σένα που δεν είσαι για τα συνηθισμένα και θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα, αυτό το άσπρο lace midi φόρεμα θα είναι η 1η σου επιλογή!

Get it here!

5
Beach Cover Up με μανίκι 

Μαύρο, super mini, με βαθύ ντεκολτέ και πλατιά, μανίκια! Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και είναι πολύ βολικό!

Get it here!

Εσύ ποιο θα προτιμήσεις για τις εμφανίσεις σου στις παραλίες;
Και επειδή life is a beach… I say take them all!
xoxo

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending