fbpx

Τα 5 πιο δημοφιλή γυμναστήρια που προτιμούν οι περισσότεροι στη Λευκωσία!

Εσύ πού προτιμάς να πηγαίνεις γυμναστήριο;

Μιας και είχαμε την απορία, πρόσφατα πραγματοποιήσαμε μια μικρή έρευνα και σου ετοιμάσαμε μια λίστα με σύντομη αναφορά στα δημοφιλέστερα γυμναστήρια της πρωτεύουσας!

Για αυτά δηλαδή που επιλέγουν περισσότερο οι κάτοικοι της Λευκωσίας για τη γυμναστική και τη σωματική τους ευεξία!

Τα 5 πρώτα γυμναστήρια σε προτίμηση είναι: 

 

1
Athletes Performance

i.ytimg

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές γυμναστηρίου στην πρωτεύουσα και στεγάζεται στην περιοχή του Στροβόλου.

Ο σχεδιασμός του χώρου και η πολυμορφικότητα των προγραμμάτων προπόνησης, βασίζονται στα πρότυπα των σύγχρονων προπονητικών κέντρων του εξωτερικού.

Μια έμπειρη και γεμάτη ενέργεια ομάδα προπονητών, προσφέρει στον αθλούμενο την ευχέρεια να προπονηθεί με ασφάλεια, υπό στενή καθοδήγηση, ακολουθώντας πάντοτε τη φιλοσοφία της λειτουργικής προπόνησης.

2
Eurogym

cdn-maf3.heartyhosting

Το Eurogym ιδρύθηκε το 1992 στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Έγκωμη. Aποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια στην Κύπρο που προσφέρει ευρύχωρο περιβάλλον και εύκολη πρόσβαση σε όλο τον εξοπλισμό.

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το προσωπικό του γυμναστηρίου έχει ως στόχο την καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή του πελάτη.

3
V.I.P FITNESS

vipfitnessnicosia

Οι άνθρωποι του V.I.P. FITNESS NICOSIA στηρίζουν τις υπηρεσίες τους, στην άποψη ότι καθένας έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει την γυμναστική, έχοντας την απόλυτη προσοχή του επαγγελματία γυμναστή.

Ο απώτερος σκοπός του κάθε προγράμματος εκγύμνασης είναι η επίτευξη των ατομικών στόχων με ευχάριστο τρόπο, αλλά και με ασφάλεια.

Το συγκεκριμένο κέντρο σωματικής ευεξίας δεν στηρίζεται ιδιαίτερα σε μηχανήματα, αλλά σε ασκήσεις με την καθοδήγηση ειδικών στον χώρο και μπορείς να το βρεις στην Έγκωμη.

4
Sakkis Sporting Center

sakkissportingcenter

Πριν περίπου 20 χρόνια, ο Μάριος είχε ανοίξει μια μικρή σχολή καράτε στη Δευτερά της Λευκωσίας και άρχισε μια παράδοση πάθους, δέσμευσης και αφοσίωσης.

Με βάση μια επιτυχημένη πορεία και συνεχή ενημέρωση, η μικρή σχολή μετατράπηκε πλέον σε ένα πολύ-λειτουργικό Αθλητικό Κέντρο. Oι επαγγελματίες γυμναστές είναι αφοσιωμένοι στο να σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να πετύχεις τους στόχους σου.

Το κέντρο αυτό είναι εξοπλισμένο με ολοκαίνουρια, εξειδικευμένα όργανα και με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις οι οποίες δημιουργούν το πιο ευχάριστο και υγιές περιβάλλον για γυμναστική!

5
Fit & Fun health club

studioone

Το Fit & Fun health club δημιουργήθηκε το 1989 και από το 2012 στεγάζεται στην Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία.

Πρόκειται ίσως για το πιο γνωστό γυμναστήριο της Λευκωσίας, με υπερσύγχρονα μηχανήματα και προσωπικό το οποίο είναι στον χώρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Μπορείς να γυμναστείς τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό πρόγραμμα μέσω των τάξεων, όπως και στα υπόλοιπα γυμναστήρια.

Αν ψάχνεις γυμναστήριο κι εσύ, με εγγυημένα αποτελέσματα, σου συστήνω τα πιο πάνω ανεπιφύλαχτα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending