fbpx

5 μεγάλες στιγμές του Wayne Rooney! (videos)

Ο Wayne Rooney επέστρεψε ήδη στην ομάδα της καρδιάς του. Το βάρος της μεταγραφής είναι μεγάλο αφού ο ίδιος θέλει να αποδείξει ότι η καριέρα του δεν τελείωσε ακόμη.

Οι φίλοι της Manchester United ήξεραν πάντα πως η καρδιά του Rooney χτυπούσε στα μπλε όμως τον αγάπησαν σαν ένα δικό τους παιδί και τους το ανταπέδωσε με τον δικό του τρόπο.

Πάμε να δούμε 5 στιγμές που οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

1
Champions League 2006 – 2007

https://www.youtube.com/watch?v=MOJBmTHxsgM

Η Manchester United έδειχνε να είναι ασταμάτητη εκείνη την περίοδο και στο Champions League όλοι την έτρεμαν μετά το επιβλητικό 7 – 1 επί της Roma στα προημιτελικά.

Στον ημιτελικό συναντά την μεγάλη τότε Milan και παρόλο που προηγείται βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1 – 2. Ο Rooney σημειώνει από τετ-α-τετ το 2 – 2 ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα πιάνει μια βολίδα πλάγια εκτός περιοχής και γράφει το 3 – 2 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

2
Η γκολάρα απέναντι στην Manchester City

https://www.youtube.com/watch?v=eTnO5pSngHU

Ένα ντέρμπι του Manchester δεν παιρνά ποτέ απαρατήρητο. Ούτε και αυτό και ο Wayne Rooney άφησε το στίγμα του.

Ο χρόνος έδειχνε το 77ο λεπτό όταν ο Nani έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή των “πολιτών”. Ο Rooney βλέπει την μπάλα να πηγαίνει πίσω του αντί στο κεφάλι του και έτσι αποφασίζει να σημειώσει με ψαλιδάκι ένα από τα πιο ωραία γκολ στην ιστορία της Premier League.

3
Το χατ-τρικ στο ντεμπούτο του

Champions League 2004 – 2005. Όλη η Αγγλία μιλάει για τον Wayne Rooney και τη μεταγραφή του στην Manchester United. Ο ίδιος μπαίνει στο γήπεδο και δείχνει σε όλους τι μπορεί να κάνει.

Σκοράρει από τετ-α-τετ με ευκολία, σκοράρει με βολίδα έξω από την περιοχή και κάνει το χατ τρικ με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

4
Ο τελικός του League Cup με την Aston Villa

Στο 4ο λεπτό του τελικού ο Vidic σωριάζει τον αντίπαλο του στο έδαφος και ο Milner γράφει το 1 – 0 για την Aston Villa. O Michael Owen ισοφαρίζει στο 12ο λεπτό και ο τελικός παίρνει φωτιά.

Καμιά ομάδα δεν πήρε κεφάλι στο σκορ μέχρι και το 73ο λεπτό. Στο 74′ ο Rooney πιάνει μια ψιλοκρεμμαστή κεφαλιά και δίνει το τρόπαιο στην Manchester United!

5
Ο τελικός του Champions League το 2011

Manchester United και Barcelona βρέθονται ξανά σε τελικό Champions League και η αγγλική ομάδα διψά για εκδίκηση. Η Barcelona ανοίγει το σκορ και ο Rooney δίνει ξανά ελπίδες στους κόκκινους με άπιαστο σουτ.

Δυστυχώς για αυτόν ο Messi και η παρέα του είχαν τρελά κέφια και κέρδισαν το τρόπαιο με σκορ 3 – 1.

Εσύ ποια θεωρείς την πιο μεγάλη στιγμή του Wayne Rooney; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending