fbpx

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές σου αποσκευές!

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν αρχίσει για μερικούς και για τους περισσότερους πλησιάζουν! Γι’ αυτό και εμείς σε αυτό το post μας θα σε βοηθήσουμε να φτιάξεις την καλοκαιρινή σου αποσκευή.

Οι περισσότεροι βάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε και ας είναι περιττά. Αυτή τη φορά θα σου πούμε ποια είναι τα 5+1 must-have items που πρέπει να έχει η αποσκευή σου για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Δες τι να πάρεις μαζί σου για να είσαι στυλάτος και στις διακοπές σου:

1
Πουκάμισα

Η επιλογές είναι βαμβακερό ή λινό πουκάμισο. Ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάνουν να φαίνεσαι πιο κομψός και στυλάτος!

2
Τ-shirts


Προτίμησε να πάρεις μπλουζάκια τύπου polo, μιας και θα σε βολέψουν αρκετά για όλες τις ώρες της ημέρας! Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια μπορείς να τα φορέσεις στο beach bar, αλλά και στην βραδινή σου έξοδο.

3
Παντελόνια


Εκτός από το σταθερό τζιν παντελόνι που πάντα πρέπει να έχεις αφού ταιριάζει με όλα, σου προτείνουμε λευκό παντελόνι, λινό μπεζ παντελόνι όπου είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή και πρόσθεσε και μια βερμούδα για τις πολύ ζεστές νύχτες.

4
Μαγιό


Απόφυγε το speedo μαγιό, όπως σου ξανάπαμε σε προηγούμενο post. Προτίμησε μαγιό στυλ βερμούδας ή shorts, και μην ξεχάσεις να πάρεις τουλάχιστον 2 με 3 μαγιό μαζί σου, αφού έτσι και αλλιώς δεν πιάνουν και πολύ χώρο στην αποσκευή.

5
Παπούτσια


Προτίμησε μοκασίνια ή espadrilles που είναι τα απολύτως καλοκαιρινά παπούτσια τα οποία πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις κι ένα ζευγάρι σαγιονάρες ή σανδάλια για την θάλασσα.

6
Πετσέτα Θαλάσσας

Απόφυγε τις πολύ χρωματιστές πετσέτες με τα μεγάλα logo (coca-cola, sprite, KEO, etc.) και με κινούμενα σχέδια, αυτά ανήκουν μερικά χρονάκια πίσω. Προτίμησε μια μονόχρωμη πετσέτα ή μια πετσέτα με μοτίβο σε μεγάλο μέγεθος.

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου:

  • Φωτογραφική μηχανή
  • Καπέλο/ Γυαλιά ηλίου
  • Οδοντόβουρτσα/ Σαμπουάν / Χτενιά
  • Εσώρουχα / Κολώνια

Εμείς σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending