Οι 3 φορές που ήρθε ο Gareth Bale στην Κύπρο!

Sports Enthusiast
dailymail.co.uk

Τόσα χρόνια στην Κύπρο είχαμε την χαρά να δούμε από κόντα μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου.

Μεγάλοι ποδοσφαιριστές που κανονικά βλέπουμε στην τηλεόραση, είτε με τις ομάδες τους ή με τις εθνικές τους μας έκαναν την τιμή και πάτησαν το χορτάρι στα γήπεδα μας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Gareth Bale. Ο Ουαλός σταρ της Real Madrid έτυχε μέχρι σήμερα να έρθει 3 φορές στο νησί μας.

Δες ποιες είναι παρακάτω:

 

1Ανόρθωση – Tottenham 1-1

Η πρώτη φορά που ήρθε ο Ουαλός σταρ στην Κύπρο ήταν στις 4 Οκτωβρίου 2007. Ήταν στα πλαίσια του επαναληπτικού του 6-1 ανάμεσα στην Tottenham και την Ανόρθωση για το κύπελλο UEFA.

Στο παιχνίδι (από το 11.03 του βίντεο τα στιγμιότυπα) που έληξε 1-1 ο Bale έπαιξε ως αλλαγή περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 69′ στη θέση του Kevin – Prince Boateng.

2Κύπρος – Ουαλία 3-1

Καμιά δεκαριά μέρες αργότερα (στις 13 Οκτωβρίου του 2007) ο 18χρονος, τότε, Bale ξαναήρθε στην Κύπρο αυτή τη φορά με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2008 η εθνική μας επικράτησε των “δράκων” με 3-1 με τον Ουαλό που τότε έπαιζε σαν μπακ να αγωνίζεται ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

3Κύπρος – Ουαλία 0-1

Η τελευταία, μέχρι σήμερα, φορά που ο Ουαλός αστέρας ήρθε στην Κύπρο ήταν πριν 3 περίπου χρόνια, στις 3 Σεπτεμβρίου 2015.

Στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2016 η εθνική Ουαλίας ήρθε στο νησί μας με την εθνική μας να την ζορίζει μέχρι το τέλος.

Τελικά, ο εξτρέμ της Real Madrid έμελλε να καθορίσει το παιχνίδι σκοράρoντας το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 82′!

Εσύ ήξερες ποιες ήταν οι 3 φορές που ήρθε ο Ουαλός στην Κύπρο; 

Δες επίσης: 10+1 ποδοσφαιριστές που μοιάζουν με cartoons!