fbpx

Όταν ο Mr. Bean συμμετείχε σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών!

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θεωρείται ως ένα από τα πιο μεγάλα γεγονότα στον κόσμο. Όχι τόσο αθλητικά αλλά πολιτιστικά και πολιτισμικά.

Βλέπεις οι τελετές έναρξης των μεγαλύτερων Αγώνων στον κόσμο λειτουργούν σαν την επίδειξη του πολιτισμού της κάθε χώρας. Έτσι μάγεψαν και οι Έλληνες τον κόσμο το 2004 σε μια τελετή με μπόλικο χρώμα, μουσική και χορό.

Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες τελετές έναρξης Ολυμπιακών ήταν αυτή του 2012 στο Λονδίνο. Αμφιλεγόμενη γιατί σε κάποιους έμοιαζε με αριστούργημα, σε άλλους σαν κάτι πολύ επιφανειακό που δεν ταίριαζε με το πνεύμα των Αγώνων.

Το κορυφαίο ίσως σημείο της τελετής (που περιελάμβανε ανάμεσα σε άλλα τον James Bond, τα περίφημα ταξί των Άγγλων, μουσική και ένα mini fashion show) ήταν το σκετσάκι με τον Rowan Atkinson, πιο γνωστό σε όλους μας ως Mr. Bean!

Στο συγκεκριμένο σκετσάκι, λοιπόν, ο αξιολάτρευτος κωμικός δεν έκανε κάτι άλλο εκτός από το να είναι ο Mr. Bean! Έβγαλε selfie, βαρέθηκε, έπαιξε και όλα αυτά υποδυόμενος ένα μουσικό, κομμάτι της ορχήστρας των Αγώνων.

Βρέθηκε μάλιστα να παίζει στην θρυλική ταινία “Chariots of Fire” όπου πάλι κάνει τα δικά του!

Με το τέλος της σκηνής και αφού ξεχάστηκε να παίζει μόνος γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους ενώ σίγουρα χάρισε μπόλικο γέλιο (όπως πάντα) σε όσους είδαν την τελετή από την τηλεόραση!

Τι θυμάσαι από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending