fbpx

Angel Xelena: Μοναδικά χειροποίητα ρούχα σχεδιασμένα και ραμμένα στην Κύπρο!

Με αφορμή το Flying Away Art & Music Festival, συναντηθήκαμε με την Έλενα Χαραλάμπους, τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις καταπληκτικές δημιουργίες Angel Xelena.

Μας περιέγραψε με λίγα λόγια γιατί ξεχωρίζουν οι δημιουργίες της:

Οι δημιουργίες είναι ιδανικές για άντρες και γυναίκες που πιστεύουν στον εαυτό τους και στην μοναδικότητά τους. Όλα τα ρούχα είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με πολύ αγάπη για τους ονειροπόλους, τους παρεξηγημένους, τους δυνατούς, τους ανεξάρτητους, τους ανήσυχους εραστές, βασικά για όλους!

Το ιδιαίτερο με αυτές τις δημιουργίες είναι ότι τα υφάσματα επιλέγονται από διάφορες χώρες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών που κάνουν σε όλο τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά όλα τα ρούχα είναι όλα σχεδιασμένα και χειροποίητα ραμμένα στην Κύπρο. Αγάπησε τη μοναδικότητά σου και την ομορφιά σου, φορώντας δημιουργίες Angel Xelena για να εντυπωσιάσεις!

Angel Xelena Creations on Facebookangelxelena on Instagram

Μπορείτε να συναντήσετε από κοντά την Angel Xelena και τις δημιουργίες της στο Flying Away Art & Music Festival! Κάθε χρόνο, δεκάδες καλλιτέχνες και designers εκθέτουν τα δημιουργήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια κι ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να περπατήσει ανάμεσά τους γνωρίζοντας τους καλλιτέχνες και αγοράζοντας μοναδικά είδη τέχνης που θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη νότα στις προσωπικές τους συλλογές.

Η γκάμα των έργων των καλλιτεχνών – δημιουργών είναι αρκετά ευρεία. Στα μαγαζάκια μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο σας, illustrations, ταξιδιάρικες φωτογραφίες, κατασκευές που θα δώσουν αυτό το έξτρα touch στο σαλόνι σας (σίγουρα θα βρείτε ένα ξεχωριστό coffee table που θα ζηλεύουν όλοι οι φίλοι σας!).

Επίσης μπορείτε να βρείτε έργα γραφιστικής, χειροποίητες δημιουργίες με ποικίλα υλικά, ιδιαίτερα κοσμήματα με τεχνικές που δεν συναντάτε συχνά, και φυσικά μόδα από πλήθος ταλαντούχων Κύπριων δημιουργών.

Μάθε περισσότερα για το Flying Away Art & Music Festival 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending