fbpx

5 ποδοσφαιριστές που ίσως να μην ήξερες ότι έπαιξαν στην Real Madrid!

Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος της Real Madrid οι πρώτες σκέψεις που κάνεις είναι για μεγάλες νίκες, τρόπαια αλλά και παιχταράδες παγκόσμιας κλάσης.

Έλα όμως που στην πλούσια ιστορία των μερένχες την φανέλα της ομάδας φόρεσαν και παίχτες που ελάχιστοι φίλοι των Μαδριλένων θυμούνται.

5 τέτοιους βρήκαμε και σου τους παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Δες ποιοι είναι:

 

1
Jonathan Woodgate

Ανήκε στους Μαδριλένους για μια ολόκληρη τριετία (2004-2007). Βέβαια μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια αγωνίστηκε ελάχιστα αφού οι τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούσαν σε ολόκληρη την καριέρα του δεν έλειπαν ούτε και στους μπλάνκος.

Η ιστορία του Άγγλου κεντρικού αμυντικού στην Real ετσι κι αλλιώς ξεκίνησε λάθος αφού αποκτήθηκε από την Newcastle τραυματίας ενώ όταν τελικά φόρεσε την φανέλα των μερένχες σκόραρε αυτογκόλ και δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του!

Από τότε δεν τον έβλεπαν με καλό μάτι στη Μαδρίτη με αποτέλεσμα να επιστρέψει το 2007 στην Αγγλία και την Middlesborough, ομάδα στην οποία έπαιζε δανεικός την σεζόν 2006-07.

2
Jose Antonio Reyes

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Sevilla πριν ο περισσότερος κόσμος τον μάθει μέσω της παρουσίας του στην Arsenal. Η παρουσία του όμως στην Αγγλία τον έκανε να πεθυμήσει την Ισπανία με αποτέλεσμα να ζητήσει μεταγραφή και τελικά να πάει δανεικός στην Real. 

Τα 6 τέρματα του βοήθησαν τους Μαδριλένους στην πορεία τους προς τον τίτλο την περίοδο 2006-07. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση των μερένχες δεν κινήθηκε για την απόκτηση του με αποτέλεσμα ο Reyes να μείνει μεν στην Μαδρίτη αλλά για χάρη της Atletico.

Έπαιξε επίσης στη Benfica, την Sevilla και την Espanyol από την οποία έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.

3
Royston Drenthe

Το 2007 ο Ολλανδός εξτρέμ ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στο παζάρι. Μόλις στα 20 του είχε εντυπωσιάσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 τη συγκεκριμένη χρονιά με τους Μαδριλένους να μην χάνουν την ευκαιρία και να τον κάνουν δικό τους.

Ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες όσων των είδαν σε εκείνο το τουρνουά με αποτέλεσμα να παραμείνει μεν στο “Bernabeu” για 5 χρόνια με τα 2 από αυτά να τα περνά ως δανεικός σε Hercules και Everton.

Από το 2012 μέχρι και πέρσι περιπλανήθηκε από την Αγγλία μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς να στεριώσει κάπου με αποτέλεσμα τον περασμένο Φεβρουάριο μόλις στα 30 του να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

4
Ze Roberto

Στα 43 του, σήμερα, ο Βραζιλιάνος μέσος συνεχίζει να παίζει μπάλα στην πατρίδα του και στην Palmeiras. Στην καριέρα του ευτύχησε να φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων όπως η Bayern Munich, η Bayer Leverkusen, η Santos, η Gremio και η Flamengo.

Έλα όμως που στο ξεκίνημα της καριέρας του φόρεσε και την διάσημη παγκόσμια άσπρη φανέλα της Real; Ήταν το 1997 όταν ο Βραζιλιάνος στα 23 του ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για τους Μαδριλένους.

Έπαιξε μια σεζόν πανηγυρίζοντας μάλιστα και την κατάκτηση του Champions League πριν επιστρέψει στην Βραζιλία ως δανεικός στην Flamengo.

5
Julien Faubert

Μια μεταγραφή που χαρακτηρίστηκε ως “ανεξήγητη” από πολλούς, μια μεγάλη μεταγραφική αποτυχία των μερένχες και ένας ποδοσφαιριστής που κανείς δεν κατάλαβε πώς κατάφερε να φορέσει την φανέλα της Real Madrid.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δεξιός μπακ φόρεσε την φανέλα των galacticos ως δανεικός από την West Ham τον Γεννάρη του 2009. Μάλλον κατάλαβαν νωρίς όμως το λάθος τους στη Μαδρίτη με τον Faubert να αγωνίζεται μόλις 2 φορές για την Real.

Ο περισσότερος κόσμος βέβαια έχει να θυμάται από αυτόν το περιστατικό στο οποίο κοιμήθηκε στον πάγκο των Μαδριλένων σε ένα παιχνίδι με την Villareal! Δεν θα σε αδικήσουμε αν δεν τον θυμάσαι καν!

Εσύ θυμάσαι κάποιον από αυτούς να φορά την φανέλα της Real Madrid;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending