fbpx

Εσύ ήξερες πώς δημιουργήθηκε η ιδέα για το Flying Away Art & Music Festival;

Πλησιάζουν οι μέρες για το 11ο Flying Away Art & Music Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα. Φέτος δε θα ξέρεις ποια μέρα να επιλέξεις να πας, αφού τα συγκροτήματα που θα έρθουν να τραγουδήσουν στο φεστιβάλ είναι όλα καταπληκτικά!

Στις 8 θα έρθει το συγκρότημα Μπλε για να γιορτάσει την 20ετή πορεία του! Στις 9 θα έρθει η super μπάντα Melisses και στις 10 του μήνα θα κλείσουν το φεστιβάλ οι Locomondo!

Μάθε περισσότερα για το Flying Away Art & Music Festival πιο κάτω: 

Όλα ξεκίνησαν το 2008, στην προσπάθεια εξεύρεσης ενός διαδραστικού χώρου όπου καλλιτέχνες από όλη την Κύπρο θα μπορούσαν να παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Το πρώτο φεστιβάλ διοργανώθηκε με τρομερή επιτυχία το 2009 και από τότε αποτελεί την πλατφόρμα πολύπλευρων πολιτιστικών ιδεών και καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Κύριο στόχος του φεστιβάλ είναι η προσφορά στα κοινά και τον πολιτισμό, στηρίζοντας και προβάλλοντας τη δουλειά και τα έργα που κάνουν συμπολίτες μας.

Με αυτό τον τρόπο δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες του τόπου μας να αναδείξουν τις δημιουργίες τους, σε ειδικά διαμορφωμένα μαγαζάκια, εκθέτοντας πίνακες ζωγραφικής, illustrations, fine art, installations, graphic design, photography, art & crafts, jewellery design, fashion design και άλλα είδη τέχνης.

Η σημαντικότητα του φεστιβάλ είναι τεράστια, μιας και πολλοί ανερχόμενοι Κύπριοι καλλιτέχνες έχουν καταξιωθεί μέσα από αυτό, δίνοντας το παράδειγμα ότι η τέχνη, η μουσική και η δημιουργικότητα ανθίζουν σε περιόδους κρίσης.

Φέτος περίπου 100 καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και θα παρουσιάσουν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και διεκδίκησε μια από τις 20 διπλές προσκλήσεις για το Flying Away Art and Music Festival! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending