fbpx

5+1 ποδοσφαιριστές που δεν είχαν την καριέρα που όλοι περιμέναμε!

Πολλές φορές ακούμε να αποκαλούν κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές “ο νέος Messi, Ronaldo” και πάει λέγοντας.

Κάποιοι λοιπόν κάνουν τόσο φοβερό ξεκίνημα στην καριέρα τους που όλοι νομίζουν πως θα είναι οι νέοι σούπερσταρ του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει κάθε φορά και βλέπουμε κάποιους από αυτούς είτε να κινούνται στην μετριότητα ή στο πουθενά!

Δες πιο κάτω ποιοι είναι αυτοί:

 

1
Samir Nasri

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Marseille. Από εκεί κίνησε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και κατέληξε στην Arsenal. Ο Γαλλοαλγερινός όμως είχε αρκετά θέματα προσαρμογής και συμπεριφοράς. Στα 3 χρόνια στον σύλλογο δεν απέδωσε τα αναμενώμενα και αρκετές φήμες έβγαιναν προς τα έξω για καβγάδες εντός της ομάδας.

Το 2011 παίρνει μεταγγραφή στην Manchester City, εκεί όπου μένει για 5 χρόνια μετρώντας 124 συμμετοχές. Δίνεται δανεικός για 1 χρόνο στην Sevilla ενώ φέτος πήρε μεταγγραφή στην τουρκική Antalyaspor. Στην περίπτωση του Nasri, τα νεύρα του είναι ο κύριος εχθρός του αφού στα 27 ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική Γαλλίας λόγω τσακωμών.

2
Hatem Ben Arfa

Αποτελούσε ένα από τα πιο hot ονόματα του ποδοσφαίρου αφού όσο ήταν στην Lyon όλοι παρακολουθούσαν την πρόοδο του. Αφού έμεινε εκεί για 4 χρόνια και αφού τσακώθηκε με όλους και με όλα αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Οι φήμες για ενδιαφέρον της Manchester United, της Arsenal και της Real Madrid δεν βγήκαν αληθινές και ο ίδιος συνέχισε στην Marseille.

Από εκεί δοκίμασε στην αρχή με δανεισμό ενός έτους και μετά με μεταγγραφή στην Newcastle να ακουστεί το όνομα του στην Premier League αλλά δεν τα κατάφερε. Δοκίμασε στην Hull, μετά στην Nice και τέλος κατέληξε στην Paris Saint Germain, η οποία πίστεψε πως θα μπορούσε να ξυπνήσει αυτό το παιδί-θαύμα που ήταν κάποτε. Μάταια όμως!

3
Bojan Krkic

Σύμφωνα με πάρα πολλούς ήταν ο νέος Messi. Σχεδόν ίδιος σωματότυπος, πανομοιώτυπος τρόπος παιχνιδιού αλλά έλειπε η διάρκεια. Αφού έφυγε από την Barcelona κατέληξε στην Roma και από εκεί δανεικός στην Milan. Η Barcelona νομιζόμενη ότι πήρε αρκετές ευκαιρίες τον έκανε ξανά δικό της 2 χρόνια από τη μέρα που έφυγε.

Χωρίς να πάρει συμμετοχή πήγε δανεικός στον Ajax, δεν έδειξε κάτι έτσι πήρε μεταγγραφή για την Stoke City. Μέχρι και σήμερα είναι δανεικός στην Alaves ενώ κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει να επανέλθει.

4
Σωτήρης Νίνης

Το παιδί – θαύμα του Παναθηναϊκού. Άνηκε στην ομάδα των πρασίνων από το 2006 μέχρι το 2012. Όλοι πίστευαν πως θα ήταν το νέο μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 2012 δοκιμάζει την τύχη του στην Parma ενώ το 2013 πήγε με δανεισμό στον ΠΑΟΚ.

Τον επόμενο χρόνο επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ενώ τίποτα δεν θύμιζε τον παλιό καλό Νίνη. Μετά από 2 αποτυχημένους σταθμούς στην καριέρα του, σήμερα ο Νίνης βρίσκεται στην Maccabi Petah Tikva F.C. και προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Αυτόν που μαζί με τον Djibril Cissé έκαναν άνω κάτω την Roma.

5
Χάρης Μαυρίας

Άλλος ένας νεαρός αστέρας του Παναθηναϊκού. Ο Μαυρίας ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές αλλά δεν κατάφερε να αποδείξει την αξία του. Όταν έφυγε ο Σωτήρης Νίνης όλοι στράφηκαν στον Μαυρία αλλά και αυτός έφυγε ένα χρόνο μετά.

Αγωνίζεται για 2 χρόνια στην Sunderland ενώ επιστρέφει δανεικός στον Παναθηναϊκό για 6 μήνες. Δεν έπεισε και έφυγε ξανά δανεικός αυτή την φορά για την Fortuna Düsseldorf. Το 2016 πήρε μεταγγραφή για την Karlsruher SC ενώ το 2017 βρίσκεται στην HNK Rijeka ψάχνοντας τη νέα του ευκαιρία.

6
Γιώργος Κατίδης

Για τέλος αφήσαμε μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Κατίδης ξεκίνησε στον Άρη Θεσσαλονίκης και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για 2 χρόνια. Έπειτα πήρε μεταγγραφή στην ΑΕΚ Αθηνών και όλα έδειχναν να πήγαιναν πολύ καλά. Νεαρός, γεμάτος πείσμα και ένας πολύ ταλαντούχος μέσος.

Στις 16 Μαρτίου 2013, απέναντι στην Βέροια, σκοράρει και κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό. Η ΑΕΚ διακόπτει το συμβόλαιο του, λέγοντας πως θα το εξετάσει στο τέλος της χρονιάς αλλά το τέλος της χρονιάς βρίσκει την ΑΕΚ να υποβιβάζεται και τον Κατίδη στα αζήτητα. Δοκιμάζει την τύχη του στην Novara Calcio, στην Βέροια, στον Λεβαδειακό και πέρσι αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο.

Ποιος από τους πιο πάνω πιστεύεις πως θα έκανε την καλύτερη καριέρα αν συνέχιζε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending