fbpx

Για δεύτερη φορά νικητής ο Yeray Alvarez ενάντια στoν καρκίνο!

Τον Δεκέμβριο του 2016 ο Yeray Alvarez, ο κεντρικός αμυντικός της Athletic Bilbao, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί κακοήθης όγκος από τα γεννητικά του όργανα.

Η εγχείρηση πέτυχε και παρόλο που ο, μόλις 21 ετών τότε, Βάσκικης καταγωγής ποδοσφαιριστής έχασε σημαντικό κομμάτι της σεζόν, επέστρεψε, έβαλε τα δυνατά του, δούλεψε και ξαναπήρε την φανέλα του βασικού στο σπίτι.

Πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με συνεχόμενα ενενηντάλεπτα και ήταν ένας από τους διακριθέντες ποδοσφαιριστές των “λιονταριών”.

dailymail.co.uk

Δυστυχώς τον Ιούνιο μάθαμε τα κακά νέα, πως ο καρκίνος του κτύπησε ξανά την πόρτα, αυτή τη φορά με πρόβλημα στους λεμφαδένες και έπρεπε να καταπολεμηθεί με χημειοθεραπεία.

Σήμερα, 3 μήνες μετά ήρθαν τα πρώτα καλά νέα! Ο μαχητής αυτός της ζωής είναι και πάλι ένα βήμα πριν να ξανακάνει την επιστροφή του. Καταπολέμησε το λέμφωμα με χαμόγελο (που δεν έφυγε ποτέ από τα χείλη του) και είναι έτοιμος σταδιακά να επανεκκινήσει τις μηχανές για προπόνηση και για μια ακόμη γεμάτη αγωνιστική περίοδο.

Μπράβο Yeray, δίνεις κουράγιο σε μικρά παιδιά, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, δίνεις εκείνο το κάτι παραπάνω, την δύναμη που χρειάζεται για να σε ακολουθησουν κι αλλοι άνθρωποι με τις δικές του νίκες!

Να είσαι πάντα γερός και νικητής Yeray Alvarez!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending