fbpx

3+1 τρόποι να διακοσμήσεις τις polaroid φωτογραφίες σου!

Γιατί βγάζεις φωτογραφίες; Το σκέφτηκες ποτέ αυτό; Η ζωή είναι ένας κύκλος που έχει αρχή και τέλος. Ένας κύκλος όμως γεμάτος στιγμές, εμπειρίες, αναμνήσεις που καθένας από εμάς επιλέγει κάτι από αυτά να κρατήσει.

Γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κρατάνε κάτι από το παρελθόν τους βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες. Είναι ένας τρόπος να θυμούνται αυτά που έζησαν και πέρασαν, είτε αυτά είναι στιγμές είτε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τη φωτογραφική τους σαν ένα ημερολόγιο που καταγράφονται εκεί όλα όσα έζησαν και πέρασαν. Οι πλήστοι επιλέγουν να τυπώνουν τις αναμνήσεις τους σε ένα χαρτί, σαν ένας τρόπος να τις κρατήσουν για πάντα. Ίσως το πιο διαδεδομένο trend σήμερα είναι οι polaroid φωτογραφίες.

Αν και εσύ είσαι ένας απο αυτούς, και έχεις μαζέψει δεκάδες φωτογραφίες, σου δείχνω πώς να διακοσμήσεις τις polaroid φωτογραφίες σου με 4 διαφορετικούς τρόπους.

Δες εδώ: 

1
Σύρμα με λαμπάκια

Κρέμασε τις φωτογραφίες σου σε σύρμα με λαμπάκια, αφού θα δώσει ένα πιο χαρούμενο κλίμα στον χώρο σου. Αφού επιλέξεις ποιες φωτογραφίες θα κρεμάσεις, χρησιμοποίησε μικρά μανταλάκια για να τις στερεώσεις.

2
Κορνίζα με σχοινί

Lively

Αυτός ο τρόπος είναι κατάλληλος όταν θέλεις να επιλέξεις λίγες και συγκεκριμένες φωτογραφίες για να διακοσμήσεις το γραφείο σου, ένα έπιπλο ή άκομη και τον τοίχο σου.

3
Ημερολόγιο

Printerest: Marthe Hagen

Αν είσαι από τους τύπους που του αρέσει να κρατάει ημερολόγιο, τότε επέλεξε να διακοσμήσεις τις polaroid φωτογραφίες σου μέσα στο ημερολόγιο σου.

Είναι ένας τρόπος να αντικατοπτρίσεις την περιγραφή των αναμνήσεων σου με εικόνες.

4
Album

Ο τελευταίος τρόπος είναι κατάληλος όταν θέλεις να χαρίσεις ή να κάνεις δώρο κάτι αναμνηστικό σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Για να δημιουργήσεις ένα μικρό album, επέλεξε κάποιες από τις mini φωτογραφίες σου, τρύπησε τις πάνω ψηλά και δέσε τις με ένα σχοινί. Ένας άλλος τρόπος, είναι το accordion album το οποίο μπορείς να φτιάξεις πατώντας εδώ.

Εσύ με ποιο τρόπο θα διακοσμήσεις τις polaroid φωτογραφίες σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending