fbpx

ERDEM X H&Μ: Η νέα συνεργασία της Η&Μ θα μας εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά!

Είναι το γεγονός του φθινοπώρου! Αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε η H&M ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον γνωστό σχεδιαστή Erdem Moralioglu.

Έτσι λοιπόν, έχει φτάσει η ώρα που η H&M x Erdem δημοσίευσε το lookbook με το πιο παραμυθένιο αποτέλεσμα που μπορούσε να δημιουργήσει ο Michal Pudelka, ο φωτογράφος της καμπάνιας.

Ο Erdem έχει πολλά να πει μέσα από την συλλογή του, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι η ομορφιά φανερώνεται από ιστορικές αναφορές και προσωπικές αφηγήσεις σε κάθε κομμάτι που δημιουργεί.

Ο σχεδιαστής για πρώτη φορά σχεδίασε ρούχα που απευθύνονται σε άντρες! Επίσης χρησιμοποίησε μοτίβα, υφάσματα και prints από τις πιο δημοφιλές συλλογές του!

Δες εδώ κομμάτια της συλλογής:

vogue.co.uk
vogue.co.uk
vogue.co.uk

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η κολεξιόν δεν θα σε απογοητεύσει! Η H&M x Erdem συλλογή είναι εμπνευσμένη από εκλεπτυσμένα ρούχα.

Θα βρεις όμορφα prints από λουλούδια, κοστούμια, πουκάμισα, hoodies, φορέματα αλλά και αξεσουάρ. Επίσης μπορείς να διακρίνεις τα αρχοντικά και Βικτοριανά στοιχεία όπου επικρατούν!

vogue.co.uk
vogue.co.uk
vogue.co.uk
vogue.co.uk
vogue.co.uk

Η συλλογή θα βρίσκεται σε μόνο 220 καταστήματα σε όλο τον κόσμο! Ο λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη συλλογή είναι περιορισμένη και απευθύνεται στις μεγαλύτερες αγορές ανά τον κόσμο.

Επίσης αυτός είναι ο λόγος όπου ο σχεδιαστής δεν θα είναι στο κατάστημα της Κύπρου… ???? Αλλά μην μου στεναχωριέσαι γιατί σου έχω την λύση.

Άνοιξε το online shop της Κύπρου θα μπορείς να αγοράσεις και εσύ τα υπέροχα και παραμυθένια κομμάτια της συλλογής!

Δες όλη τη συλλογή εδώ κι ετοιμάσου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending