fbpx

5+1 στολές που βαρεθήκαμε να βλέπουμε σε κάθε Halloween στην Κύπρο!

Παρόλο που δεν είχαμε τζιαι στο χωρκό μας Halloween, ως κλασικοί Κυπραίοι, αποφασίσαμε να το κάμουμε τζιαι τούτο μόδα.

Οπότε δεν αποτελεί πλέον συνήθεια μόνο όσων σπουδάζουν στην Αγγλία, αλλά σιγά-σιγά άπλωσε τα “πλοκάμια” του και στην Κύπρο, με τους κατοίκους του νησιού να δίνουν ρέστα με τις “ευφάνταστες” στολές τους. Ναι ήταν ειρωνεία. Εκουράσατε μας.

Τα ίδια τζιαι τα ίδια κάθε χρόνο!

Εκατάλαβες για ποια λέω; Δες τα πιο κάτω:

1
Harley Quinn

Ε ντάξει. Δηλαδή έλεος. Πόση μανία με τούν’ τη Χάρλεϊ ρε κορούδες; Τι είδους bad girl-κατάλοιπα έχουν μείνει τζιαι από πού, για να υποφέρουμε εμείς με τη Harley Quinn συνέχεια;

Σε κάποιο σημείο μετά την 257η φορά που είδαμε κάποια ντυμένη αλά Χάρλεϊ, ετέλειωσε τζιαι η υπομονή μας – απλά πλέον βλέπουμεν σας ως πανκ μαζορέτες.

2
Λαγουδάκια

Κάπου σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ενημερώσω πως το να ντυθείς με ρούχα με τα οποία θα εμπορούσες άνετα να αννοίεις το πρόγραμμα στο FANTASIA LIVE με την Πάολα, τζιαι απλά να βάλεις ένα ζευγάρι αυτιά κουνελιού στην κκελέ σου, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΜΝΕΙ στολή για Halloween.

Ειδικότερα στην Κύπρο, που θα είναι τζιαι ριψοκίνδυνο, αφού αν τύχει τζιαι είναι περίοδος κυνηγιού, μπορεί τζιαι να “ξύσεις πληγές” την ίδια μέρα.

3
Η κλασική μάσκα-φάντασμα

Εσύ που επιλέγεις αυτή την πολύ “extreme” αμφίεση, είναι δεδομένο πως στο σχολείο έγραφες τις πιο “δημιουργικές” εκθέσεις.

Ένα που τα καλύτερα σου χαρακτηριστικά είναι η φαντασία σου, με την οποία κάλλιστα θα μπορούσες να γράψεις υπέροχες σειρές, καταπληκτικά βιβλία, φανταστικές ταινίες κ.λπ. #NOT.

4
Αστυνομικίνες

Συγκεκριμένα, sexy αστυνομικίνα. Πο συγκεκριμένα, επιλέγεις ό,τι πιο κολλητό-στενό ρούχο έχεις (αν δεν έχεις, ψάξε τα ρούχα που εφόρες στο δημοτικό, σίουρα θα έβρεις κάτι μέσα στο οποίο δεν θα μπορείς να αναπνέεις).

Κοτσάρεις πάνω του ένα ωραιότατο σήμα του αστυνομικού τμήματος Γερμασόγειας. Έτοιμη.

5
Νοσοκόμες

Το Grey’s Anatomy τελικά κάμνει κακό. Είτε με αίματα στη στολή είτε όι, εν κάτι που είδαμε 500 φορές. 99% των περιπτώσεν τζιόλας το concept ήταν “sexy νοσοκόμα“.

Τζιαι εν κανεί, δημιουργούνται ψηλές και αβάσιμες προσδοκίες στους αρσενικούς τζιαι παν νοσοκομείο, περιμένοντας να γνωρίσουν καμιά ξανθή νοσοκόμα με μίνι φόρεμα τζιαι τελικά καταλήγουν να τους βάλλει ορό η… κυρία Χρυστάλλα ετών 53! 😉

6
Σκελετοί

Ακόμα μία μάστιγα του Halloween. Όπως τζιαι στην περίπτωση της νοσοκόμας, ίσως να πηγάζει που την παρακολούθηση 13 κύκλων Grey’s Anatomy μέσα σε μια βδομάδα, ή που μια εσώψυχη αγάπη για την ανατομία. Tζιαι την ακτινογραφία. 

Bonus: Κόμης Δράκουλας (don’t)

ebay.co.uk

Καλή χρονιά να έχουμε και ευτυχισμένο το 1897. Εάν δεν τηλεμεταφέρθηκες με χρονομηχανή που το 1900 στο 2017, τότε δεν δικαιολογείται η επιλογή στολής σου.

Ξεκάθαρα “γκομενομαγνήτης” (σε κάποιο άλλο σύμπαν)!

Εσύ βαρέθηκες κάποια άλλη στολή περισσότερο από τις πιο πάνω;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending