fbpx

5 all time classic κομμάτια που πρέπει να έχεις για πάντα στην ντουλάπα σου!

Η μόδα αλλάζει με ταχύτητα φωτός. Κάθε εποχή βλέπεις πολλά νέα trends να κάνουν την εμφάνισή τους. Επίσης, όσο μεγαλώνεις το στυλ σου διαφέρει και συνεχώς θέλεις να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου.

Σου έχω τις 5 πιο έξυπνες και διαχρονικές αγορές που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια χώρο στην ντουλάπα σου!

Ίσως στο μέλλον να μην τα φοράς με τον ίδιο τρόπο τα συγκεκριμένα κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσουν και πάντα μιας και θα είναι πάντα “in fashion”.

Δες εδώ:

1
Mom jeans

Τα mom jeans κερδίζουν ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς κάθε γυναίκας αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πως δεν λείπουν την γκαρνταρόμπα καμιάς γυναίκας.

Αυτά τα jeans είναι διαχρονικά και εκπροσωπούν το vintage style επάξια! Το ότι φτάνει αρκετά ψηλά στην μέση, κάνει το κάτω μέρος του σώματος σου να δείχνει πιο ψηλό και αδύνατο.

Συνδύασέ το με oversized top (t-shirt ή sweater) και άσπρα sneakers σου και μια buckle ζώνη στη μέση!

Αγόρασε το εδώ

2
Leather jacket

Το leather jacket είναι must have κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Αγόρασε το μια φορά και δεν θα χρειαστεί δεύτερη. Είναι το πιο “all time classic” κομμάτι της ντουλάπας σου και θα to έχεις για πάντα.

Το φοράς από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη και ταιριάζει με όλα! Όταν λέω με όλα το εννοώ! Μπορείς να το βάλεις με φόρμες, jeans, φούστες και φορέματα.

Το έχουμε δει μονόχρωμο, με τρουκς, με prints, με κεντημένα σχέδια και σε πολλές άλλες μορφές. Παρ’ όλες τις παραλλαγές που θα το βρεις, δε θα χάσει ποτέ την αξία του!

Αγόρασε το εδώ

3
Slip dress

Το slip dress είναι το πιο απλό και στυλάτο φόρεμα που μπορείς να έχεις. Ένα απλό φόρεμα με τιραντάκια σε ό,τι μήκος το θέλεις. Ταυτόχρονα είναι ένα κλασικό φόρεμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Επέλεξε ένα ωραίο χρώμα και συνδύασέ το με ankle boots ή με πέδιλα και είσαι πανέτοιμη. Αν θες μπορείς να το μετατρέψεις σε πιο καθημερινό outfit.

Βάλε ένα άσπρο μπλουζάκι από μέσα και συνδύασε το με τα αγαπημένα σου sneakers. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό, θα είναι πιο street style.

Αγόρασε το εδώ

4
Shirts

Το σχολείο τελείωσε και εσύ ανυπομονούσες να βγάλεις τα πουκάμισα από την γκαρνταρόμπα σου!

Τώρα βέβαια το μετανιώνεις μιας και κατάλαβες ότι τα άσπρα πουκάμισα – και όχι μόνο-  μπορούν να δημιουργήσουν πολύ stylish outfits! Άσε που είναι χρήσιμα για τα interviews που θα κάνεις.

Ένα κόλπο για να μην σου θυμίζει εκείνο του σχολείου είναι να επιλέξεις ένα πιο oversized ή κάποιο που έχει prints επάνω.

Αγόρασε το εδώ

5
Wide-leg trousers

Τα wide-leg trousers είναι τα πιο αγαπημένα μου παντελόνια. Μπορώ να τα φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι πολύ άνετο και σίγουρα θα το αγαπήσεις!

Αγόρασε το σε ό,τι στυλ θέλεις και δε θα το μετανιώσεις. Τα τελευταία 2 χρόνια επικρατεί η τάση με κόκκινη γραμμή (ή άλλο χρώμα) στο πλάι για να το συνδυάσεις για πιο sporty εμφανίσεις.

Αγόρασε το εδώ

Εσύ ποια “all time classic” κομμάτια έχεις;   

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending