fbpx

Μια νέα αρχή… LET’S GO NADT’s!

1
Τι είναι το Go Nadt’s;

Το Go Nadt’s blog είναι ένας συνδυασμός έκφρασης, τρέλας & ενθουσιασμού, που μας χαρακτηρίζει και τις 5 μας! Νάντια, Σύλια, Μενεξία, Σταύρη και Δήμητρα η κάθε μια με τον χαρακτήρα της και την μοναδικότητά της.

Η ιδέα για το όνομα βγήκε ξαφνικά με αναγραμματισμό του Go Nuts με το όνομα της Νάντιας aka Constantina.Το Go Nut’s αλλιώς Go Nadt’s είναι το ιδανικότερο για εμάς, ένα λογοπαίγνιο της γνωστής σε όλους μας έκφρασης και χαρακτηρίζει και τα 5 κορίτσια.

Είναι ένα blog με team spirit που γνωρίζοντάς μας, θέλουμε να σας μεταδώσουμε λίγη απ’ την τρέλα μας, ποστάροντας διάφορα θέματα που αναμφισβήτητα ενδιαφέρουν την κάθε μια από εμάς, όπως μόδα, ομορφιά, υγεία, μητρότητα, health food n tips, home deco, makeovers & trend alerts με ένα τρόπο διαφορετικό κοντά σε εσάς, με προβληματισμούς και σκέψεις και εισηγήσεις που μας ενδιαφέρουν και εμάς «τα κορίτσια της διπλανής πόρτας».

Επίσης, μέσα απ’ αυτό το blog θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά σε ‘σας, να σας ακούσουμε και γίνουμε λίγο-πολύ φιλενάδες!

2
Τι φιλοδοξούμε για το Go Nadt’s…

Μέσα από το blog μας θέλουμε να «γεμίζουμε» τον ελεύθερο σας χρόνο με μικρές στιγμές ομορφιάς, fitness, μόδας, διακόσμησης, απορίες, συζητήσεις για μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορεί να προβληματίζει κάθε γυναίκα που, σαν κι εμάς, θέλει να μην περνά απαρατήρητη…

Έτσι, το blog μας απευθύνεται σε όλες εσάς είτε είστε single or married, μανούλες ή θείες, εικοσάρες ή σαραντάρες, καριερίστες ή νοικοκυρές! Σημασία έχει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να αναδεικνύετε το προσωπικό σας στυλ και τη θηλυκότητα σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

3
Η ομάδα μας

Παρόλο που και οι τρεις μας Νάντια, Σύλια και Δήμητρα ανήκουμε στην κατηγορία των πρώτων -άντα, δεν παύουμε να έχουμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μιας εικοσάχρονης. Απόδειξη γι’ αυτό, είναι οι συνεργάτιδές μας, που αν κι είναι 10 χρόνια νεότερές μας, έχουν ΠΟΛΛΑ κοινά μαζί μας!

Photo credits: Photo Army by Dinos & Raphael Vassiliades
Concept & Image style by Silia Papadopoulou
Flowers By Manetzos Garden

Για ερωτήσεις / απορίες και ό,τι περάσει από το μυαλό: gonadts@gmail.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/GoNADTS/
Instagram: https://www.instagram.com/go_nadts/?hl=en

“Keep it Simple, Keep it honest, and Keep it US”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending