5 καταστάσεις που ταυτίζονται μόνο όσοι κρυώνουν υπερβολικά!

Μαθήτρια Β' Λυκείου
dailytimes.com.pk

Ο χειμώνας ξεκίνησε να γίνεται αισθητός για τα καλά στις ζωές μας, μιας και άρχισαν οι κρυάδες στην Κύπρο.

Για πολλούς είναι η πιο ωραία περίοδος του χρόνου, για άλλους όμως είναι η χειρότερη – ειδικά για αυτούς που “τουρτουρούν” πολύ εύκολα.

Δες παρακάτω 5 περιπτώσεις που ταυτίζονται μόνο όσοι κρυώνουν υπερβολικά κάθε χρόνο:

1Εκδρομές στα χιόνια; Δεν το νομίζω!

Πού να πάεις να βουράς μέσα στην ψατζιή; Φυσικά δεν θα πάεις! Καλύτερα να μείνεις σπίτι σου!

Μπροστά που το τζάκι, με τις ζεστές σου τις φορμούες, τον καφέ σου τζιαι μια ταινιούα στην τηλεόραση (ή καμιά σειρά στο Netflix) – Είσαι κομπλέ!

2Ρούχα όταν βγαίνεις έξω

Φυσικά, επειδή εν ψόφος να φκεις έξω, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα – εννοείται πως δεν σε ενδιαφέρει πώς θα φαίνεσαι αρκεί να μεν κρυώνεις.

Έτσι, ντύνεσαι σαν να τζιαι εν παγετός! Φορείς: 3 φανέλες μακρομάνικες, 2 τρικά, 3 ζακέτες, σάκκο, 3 ζευγάρια κλάτσες, ψηλές μπότες, σκούφο, κασκόλ και γάντια.

3Να βγάλεις τα ρούχα σου π.χ. για να κάνεις μπάνιο

Τι; Να αλλάξεις ρούχα; Ούτε για αστείο. Μέσα σε τόση κρυάδα, το χειρότερο που ούλλα είναι να φκάλεις τα ρούχα σου για να μπεις στο μπάνιο.

Όμως, όταν τελικά καταφέρνεις να μπεις, δεν φκαίνεις με τίποτε. Μα να αφήκεις τη ζεστασιά σου για να φκεις έξω τζιαι να ψοφήσεις; (κάποτε πρέπει να γίνει)

4Κρεβάτι – Μοναδική αγάπη

Το κρεβάτι σου είναι σαφώς το πιο ζεστό μέρος του σπιτιού. Για να μεν κρυώνεις τη νύχτα έχεις φυσικά τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Το κρεβάτι σου αποτελείται από: 3 παπλώματα, 2 κουβέρτες, σε συνδυασμό με τις μάλλινες σου πυτζάμες. Αν έχεις τζιαι ηλεκτρική κουβέρτα, τότε εν νομίζω να φκαίνεις που τζιμέσα ποτέ!

5Αρρώστια

rd.com

Το χειρότερο που σου συμβαίνει κάθε χρόνο είναι να είσαι συνέχεια με ένα χαρτομάντηλο στο χέρι. Είσαι σαφώς συνέχεια άρρωστος/η

Μέσα στη γρίπη, τους πυρετούς, τις ζαλάδες, τον βήχα...! Τι άλλο να σου τύχει κάθε χειμώνα;!

Εσύ με ποια από τα παραπάνω ταυτίζεσαι περισσότερο;

Δες επίσης: Γιατί “σκάνε” τα χέρια μας όταν κάνει κρύο;