fbpx

Jóia Jewellery: Βρες τα πιο λαμπερά κοσμήματα στις πιο προσιτές τιμές!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς ανυπομονούμε! Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και λίγο καιρό γιατί τα θέλουμε να είναι όλα στην εν τέλεια! Και βέβαια δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα δώρα για τους φίλους μας αλλά και τα δώρα για εμάς τους ίδιους.

Για να σε βγάλω λοιπόν από τη δύσκολη θέση, σου βρήκα τι δώρα να πάρεις και από πού! Ανακάλυψα και σου προτείνω το Jóia Jewellery, ένα κατάστημα στην καρδιά της Λευκωσίας (Μπουμπουλίνας, 35, 1061, πάροδος Μακαρίου) που έχει τα πάντα σε κοσμήματα! Το καλύτερο είναι ότι στο Jóia Jewellery θα βρεις πολύ προσιτές τιμές!

Αν θες να πάρεις τα δώρα σου απολαμβάνοντας μουσική και cocktails, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κατάστημα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 10:00-20:00! Το  Jóia Jewellery γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα και με αυτή την ευκαιρία δίνει 15% έκπτωση σε όλα τα κοσμήματα*, μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα.

Πάντως εγώ κατενθουσιάστηκα με την ποικιλία που βρήκα στα κοσμήματα τα οποία είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι κι έκανα επιλογές που θα ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις τώρα τις γιορτές.

Δες πιο κάτω τα κοσμήματα που επέλεξα και πώς τα συνδύασα: 

1
Casual look

Νομίζω είναι φανερό ότι φέτος τις γιορτές κυριαρχούν τα κοσμήματα για τον λαιμό, και συγκεκριμένα οι χρυσές και οι ασημένιες λίρες.

Μπορείς να συνδυάσεις χρυσές ή ασημένιες λίρες σε διάφορα μεγέθη για να απογειώσεις το casual look σου! Φόρεσε τις πάνω από το ζιβάγκο σου και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Επίσης είναι πολύ in-fashion να φοράς αρκετά δαχτυλίδια στα χέρια σου, με διάφορα σχέδια. Γι’ αυτό κι εγώ δε θα μπορούσα να παραλείψω αυτό το trend και έτσι σου δείχνω με ποιο τρόπο μπορείς να τα συνδυάσεις όλα μαζί.

Βέβαια για να κάνω ακόμα πιο rock την εμφάνισή μου, πρόσθεσα το ασημί hand cuff με μαύρα ζιρκόνια!

2
Γιορτινό look

Για τη βραδινή μου έξοδο τα Χριστούγεννα, επέλεξα να κάνω το κυπαρισσί φόρεμά μου (must-have χρώμα για φέτος τον χειμώνα) ακόμα πιο γιορτινό, συνδυάζοντάς το με ασημένια κοσμήματα.

Τα σκουλαρίκια σε σχήμα μισού αστεριού είναι τόσο εντυπωσιακά και λαμπερά, όπως επίσης και το δαχτυλίδι που είναι γεμάτο με διαμαντάκια.

Αυτό όμως που με ενθουσίασε στο συγκεκριμένο look είναι ο συνδυασμός ασημί με πράσινο που έχει το βραχιόλι και ταιριάζει απόλυτα με το φόρεμα μου!

3
Επίσημο look για δείπνο

Τι πιο ωραίο, κλασικό και διαχρονικό από ένα μαύρο midi φόρεμα σε στενή γραμμή μαζί με χρυσά κοσμήματα!

Τα σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου είναι ένα κόσμημα που βλέπουμε να κυριαρχεί φέτος. Όσο για το δαχτυλίδι, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Νομίζω φαίνεται από μόνο του πόσο εντυπωσιακό είναι και πόσο τέλεια συνδυάστηκε με το υπόλοιπο outfit!

Στο άλλο χέρι προτίμησα να παραμείνω πιο διακριτική φορώντας ένα βραχιόλι που είναι και δαχτυλίδι, το γνωστό hand harness. Μπορείς αν θέλεις να το φορέσεις και στις πιο καθημερινές σου βόλτες με άλλα χρυσά δαχτυλίδια.


Τώρα που είδες μερικά από τα κοσμήματα που μπορείς να βρεις στο Jóia Jewellery, σίγουρα θα θέλεις να το επισκεφθείς! Γιατί να μην το κάνεις την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, αφού θα έχεις έκπτωση 15% σε όλα τα κοσμήματα*;

*Εξαιρούνται τα σκουλαρίκια από Belova Jewellery.

Ακολούθησε το Jóia Jewellery:

Facebook  ||  Instagram 

Γιορτινό ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή | 10:00-19:00

Τετάρτη-Σάββατο | 10:00 – 18:00
Κυριακή | 11:00 – 18:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending