Αρχικά θα ξεκινήσω αναφέροντας το πώς έμαθα για το StudentLife…
1Μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή μου μέσα από ένα post που είδα στο Facebook – μια αίτηση που έγραφε: “Γίνε και εσύ αρθρογράφος”.
Μόλις το είδα αυτό ενθουσιάστηκα γιατί είμαι άτομο που μου αρέσει να πειραματίζομαι. Αμέσως το έψαξα και έμαθα για αυτό, έκανα την αίτηση και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η όμορφη εμπειρία μου – τόσο απλά.
2Η σπουδή που κάνω είναι εντελώς διαφορετική με όλο αυτό
Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό με έχει βοηθήσει αρκετά και στον κλάδο που ακολουθώ.
Κατάφερα να εξελιχθώ και να δω και μια διαφορετική εκδοχή των ικανοτήτων μου.
3Τι είναι το StudentLife;
Είναι μια πολύ όμορφη ομάδα, με πολλή θετική ενέργεια και όρεξη για δουλειά, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις να γράφεις τα δικά σου άρθρα και να τα δημοσιεύει στην κύρια ιστοσελίδα και στη σελίδα της στο Facebook.
Περά όμως από αυτή τη δυνατότητα που σου παρέχει, σε εντάσσει σε μια ομάδα με νέα άτομα, στην οποία συμμετείχα και εγώ.
Και κάπως έτσι γνώρισα τις ταλαντούχες κοριτσάρες μου, που από την αρχή δεθήκαμε και γίναμε μια πολύ καλή ομάδα.
4Τι κέρδισα από αυτή την ομάδα;
Μια όμορφη συνεργασία αλλά και φιλίες, που είναι πολύ σημαντικά για έμενα. Τις ευχαριστώ πολύ!
5Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε η ομάδα του StudentLife με το που τους πρωτογνώρισα
Είναι σημαντικό να αναφέρω πως είναι μια ομάδα με νέους ανθρώπους, πολύ χαρούμενους, που σου μεταδίδουν αυτή τους τη χαρά και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν.
Τους ευχαριστώ πολύ για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσαν και για τις φιλίες που έκανα.
Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Οικονομίδου, την υπεύθυνη του Internship μας, για την υπομονή που έδειξε και τις γνώσεις που μου μετέφερε.