fbpx

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις μπήκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Καλύτερο ξεκίνημα στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Γυναικών δεν μπορούσε να φανταστεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αφού επικράτησε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού με το εμφαντικό 4-1.

Οι φουτσαλίστριες του Μάριου Γιαξή μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο ματς μιας και μόλις στο 4′ προηγούνταν ήδη με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα της Αντωνίας Πελοπίδα.

Οι φιλοξενούμενες του Ευρωπαϊκού θέλησαν να αντιδράσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τα κατάφεραν μειώνοντας στο 15′ με την Νάσια Γεωργίου.

Οι γηπεδούχες αντεπιτέθηκαν και στο 23′ η Πελοπίδα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της κάνοντας το 3-1, αποτέλεσμα που σφράγισε τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο Α’ ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του Β’ μέρους οι φουτσαλίστριες του Φρίξου Πιερή προσπάθησαν για να μειώσουν εκ νέου το σκορ. Ήταν, όμως, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που σκόραρε και πάλι με δράστη την Πελοπίδα στο 50′, κάνοντας το 4-1.

Το Ευρωπαϊκό δεν είχε τον χρόνο να αντιδράσει, με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να εξασφαλίζει μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πελοπίδα Α., Τουμπή Ε., Κυριάκου Σ., Βασιλική Μ., Βικτώρια Β., Χαραλαμπία Κ., Δάφνη Π.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πανταζή Α., Χρυσάνθου Α., Τίγρη Στ., Γεωργίου Β., Κλείτου Α., Χαραλάμπους Χρ., Κλεάνθους Χ., Αυγονετή Μ., Γεωργίου Ν., Αντωνίου Α., Νεοφύτου Π.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending