fbpx

Ψάχνεις νέο αυτοκίνητο; 3+1 πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψη!

Είναι πιθανότητα η πρώτη σου μεγάλη αγορά και θες να είναι όλα τέλεια. ​Η απόφαση του “ποιο αυτοκίνητο θα πάρω” όταν είσαι φοιτητής, πολύ συχνά καταλήγει στην απάντηση “αυτό που μου ταιριάζει, αλλά και που το σηκώνει η τσέπη μου”.

Πριν αποφασίσεις, δες τι είναι καλό να έχεις υπόψη:

1
Καινούριο ή μεταχειρισμένο;

Γιατί να πάρεις μεταχειρισμένο όταν υπάρχουν νέα μοντέλα σε φανταστικά μειωμένες τιμές; Ψάξε την αγορά και κάτι μας λέει πως θα βρεις το τέλειο αυτοκίνητο για ‘σένα, σε τιμή που θα σε εκπλήξει!

2
Η λειτουργικότητα μετράει!

Όχι πολύ μεγάλο για να παρκάρεις εύκολα, αλλά όχι πολύ μικρό, για να χωράει η παρέα. Sporty αλλά και στυλάτο, οικονομικό, αλλά και ασφαλές! Αν ψάχνεις κάτι που τα συνδυάζει όλα, καλά τα πας!

3
Something to be proud of!

Το πρώτο σου αυτοκίνητο θα το ‘χεις παντά στην καρδιά σου για μια ζωή. Φρόντισε να έχει το στυλ και τον σχεδιασμό που θα σε κάνει να χαμογελάς, όπου κι αν πας.

4
+1 Και μιλώντας για χαμόγελα…

…κάποιο φαίνεται να απαντάει σε όλα τα πιο πάνω, χαμογελαστά κιόλας, ιδιαίτερα αν το κοιτάξεις στα μάτια! Με θρυλικό ιταλικό σχεδιασμό, έχει γίνει το απόλυτο style icon στους δρόμους, προσφέροντας άψογη άνεση, απόδοση και ασφάλεια.

Ταυτόχρονα η πραγματική κομψή ομορφιά του «σου πάει», χωρίς αμφιβολίες.

Απόκτησε το νέο Fiat 500, τώρα σε ειδική προσφορά από μόνο €9,900 ή με €79/μήνα.

Κλείσε ραντεβού για test drive σήμερα στο 77 777370.

Μάθε ΕΔΩ τα πάντα για το νέο FIAT 500.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending