fbpx

Γνωρίσαμε την Παντελίτσα Γεωργίου που μας μίλησε για την αγάπη της για το βόλεϊ!

Σπάνια θα δεις άνθρωπο που ασχολείται με το βόλεϊ και να μην δίνει το “είναι” του για το άθλημα. Με όποιον μιλήσεις θα σου πει πως πρόκειται για αγάπη, για τρόπο ζωής, για μια “τρέλα” που ομορφαίνει τη ζωή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ανθρώπων ανήκει και η Παντελίτσα Γεωργίου, πετοσφαιρίστρια της ομάδας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Συναντήσαμε την Παντελίτσα στα παρκέ του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και της ζητήσαμε να μας πει λίγα λόγια για εκείνη, το βόλεϊ και τι ρόλο παίζει στη ζωή της. Δες όλα όσα μας είπε πιο κάτω:

 

Γεια σου, Παντελίτσα. Για αρχή πες μας λίγα λόγια για ‘σένα.

Ονομάζομαι Παντελίτσα, είμαι 19 χρονών και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Πώς μπήκε το βόλεϊ στη ζωή σου;

Ξεκίνησα το βόλεϊ όταν ήμουν πρώτη γυμνασίου, μετά από εισήγηση της καθηγήτριας μου στη γυμναστική και ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει.

StudentLife.com.cy/Vassos Kyriacou
Τι είναι αυτό που σε έκανε να προτιμήσεις το βόλεϊ σε σχέση με άλλα αθλήματα;

Για να είμαι ειλικρινής είμαι αθλητικός τύπος και μου αρέσουν όλα τα αθλήματα… Επομένως δεν είχα κάποια προτίμηση αρχικά. Μετά από τις πρώτες προπονήσεις κατάλαβα ότι αυτό το άθλημα μου ταιριάζει και ότι θα υπάρχει στο μέλλον μου.

Αθλητισμός και σπουδές συνδυάζονται;

Ναι, πιστεύω ότι συνδυάζονται, φτάνει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός.

Πόσο σημαντικό είναι το κεφάλαιο “αθλητισμός” στη ζωή σου;

Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός για ‘μένα γιατί με βοηθά να ξεφεύγω από την κούραση και το στρες της καθημερινότητας μου.

Αθλούμαι συνέχεια λόγω των καθημερινών μου προπονήσεων, αλλά ακόμα και αν σταματήσω το βόλεϊ θα προσπαθήσω να συνεχίσω να γυμνάζομαι.

StudentLife.com.cy/Vassos Kyriacou
Ποια είναι τα όνειρα σου σε σχέση με το βόλεϊ;

Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το βόλεϊ, αλλά λόγω των ψηλών απαιτήσεων του επαγγέλματος που θέλω να ακολουθήσω πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να τα συνδυάσω.

Για να κάνεις οποιοδήποτε άθλημα και να το κάνεις καλά χρειάζονται σκληρές και καθημερινές προπονήσεις που απαιτούν πολύ από τον χρόνο σου.

Οπόταν όσο μπορώ να το συνδυάζω με τις σπουδές μου θα το κάνω, αλλά όταν χρειαστεί να επιλέξω εννοείται θα επιλέξω τις σπουδές μου γιατί αυτές άλλωστε θα καθορίσουν το μέλλον μου.

Ευχαριστούμε την Παντελίτσα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending