5 φορές που Κύπριοι ηθοποιοί έπαιξαν σε ελληνικές σειρές! (Part 2)

Πολιτικός Επιστήμονας - Μεταπτυχιακός Φοιτητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
elizabethelechi.com/newsit.com.c

Αν διάβασες το άρθρο 5 φορές που Κύπριοι ηθοποιοί έπαιξαν σε ελληνικές σειρές και νόμιζες πως δεν υπάρχουν άλλες φορές που Κύπριοι ηθοποιοί έπαιξαν και σε άλλες ελληνικές σειρές, τότε πίστευες λάθος!

Η απόδειξη είναι αυτό το άρθρο! Σου μαζέψαμε λοιπόν ακόμη 5 Κύπριους και Κύπριες ηθοποιούς που συμμετείχαν σε ελληνικές παραγωγές! Πόσους θυμάσαι ή ήξερες;

Δες τους πιο κάτω:

1Ελένη Σιδερά

eltopia.com.cy

Η Ελένη Σιδερά στα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση εμφανίστηκε ως η μαθήτρια Υφαντή στην τηλεοπτική σειρά «Σαββατογεννημένες».

Αν και ο ρόλος ήταν μικρός, ήταν αρκετός για να τη κάνει γνωστή ιδιαίτερα μέσα από τις ατάκες της.

2Μαρία Ιωάννου

newsit.com.cy

Η ηθοποιός Μαρία Ιωάννου εμφανίστηκε αρκετές φορές στην ελληνική τηλεόραση. Μερικές από τις φορές που την είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν στις τηλεοπτικές σειρές: «Έρωτας», «Η ζωή της άλλης», «Ζωή μου» και «Μπρούσκο».

3Μαρίνος Κόνσολος

altsantiri.gr

Ο Μαρίνος Κόνσολος έκανε πρόσφατα την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από το «Μπρούσκο» και σήμερα τον βλέπουμε στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

4Άννα Μονογιού

lovemyall.com

Η Άννα Μονογιού, ακόμα κι αν δεν το θυμάστε, έχει παίξει σε πολλές σειρές στην ελληνική τηλεόραση από το 1997! Η τελευταία φορά ήταν το 2014 στη σειρά «Όνειρο ήταν».

5Μαριέλα Σαββίδου

peoplegreece.com

Η τηλεοπτική σειρά «Εθνική Ελλάδος» ήταν η τρίτη κατά σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου πρωτοεμφανίστηκε η Κύπρια ηθοποιός Μαριέλα Σαββίδου.

Εσένα ποιος είναι ο αγαπημένος σου από τους πιο πάνω ηθοποιούς;