fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για 5 επιλογές που έκαναν στη ζωή τους και μετάνιωσαν!

Στη ζωή μας κάνουμε πολλές επιλογές κάθε μέρα. Άλλες σοβαρές, άλλες πιο απλές, καθημερινές. Κάποτε όμως ερχόμαστε αντιμέτωποι με αποφάσεις, που μπορεί στο τέλος να αποβούν… μοιραίες!

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για 5 επιλογές που έκαναν στην ζωή τους και το μετάνιωσαν.

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν!

 

1
Γιώργος Θεοδοσίου

  • Όταν ήμουν 18 ετών, είχα σχέση με μια κοπέλα από την πόλη μου. Ήταν 2 χρόνια πιο μικρή από εμένα και ήμασταν μαζί από τη μέρα που αποφοίτησα από το Λύκειο, μέχρι την απόλυση μου από τον στρατό. Όταν έβγαινα εξοδούχος, αφιέρωνα τη μέρα μου μαζί της, αφήνωντας έτσι στο περιθώριο τους φίλους μου. Όταν έγινε εκείνη 18 και εγώ απολύθηκα από τον στρατό, περάσαμε το καλοκαίρι μαζί. Μόλις ήρθε ο καιρός να μετακομίσει σε άλλη πόλη, λόγω σπουδών, με χώρισε με τη δικαιολογία ότι θα την επηρέαζε η απόσταση. Δυστυχώς, αφιέρωσα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου μαζί της, που θα μπορούσα κάλλιστα να το περάσω με τους φίλους μου. Το πάθημα θα μου γίνει μάθημα.

2
Καλλιόπη Κλεοβούλου

  • Εκείνο που μετάνιωσα στη ζωή μου είναι που έδιωξα κάποιους φίλους από τη ζωή μου. Μπορεί να μη μου συμπεριφέρθηκαν σωστά, όμως μετά από μήνες περισυλλογής, κατάλαβα ότι δεν είναι σωστό να διώχνεις κανένα άτομο από τη ζωή σου, αλλά να βοηθάς για να γίνουν καλύτεροι και να κρατάς τα καλά που περάσατε μαζί. Επειδή στην τελική, οι ωραίες και ευχάριστες στιγμές έχουν σημασία.”

3
Κωνσταντίνος Καλατζής

  • Μετάνιωσα όταν πούλησα τη μοτοσυκλέτα μου για να πάρω νέο αυτοκίνητο. Ήταν κάτι αναγκαίο, επειδή δεν είχα μεταφορικό μέσο για να πηγαίνω στη δουλειά το πρωί, μιας και θα ήταν δύσκολο να μεταφέρομαι με τη μοτοσυκλέτα. Πέρασαν 2 χρόνια από εκείνη τη μέρα, και ακόμα θυμάμαι τη μοτοσυκλέτα μου και τις αναμνήσεις που είχα με αυτή. Ελπίζω μια μέρα να μαζέψω αρκετά λεφτά, έτσι ώστε να αγοράσω ξανά.”

4
Ανδρέας Τσιαλής

  • Ένα από τα πράγματα που μετάνιωσα, ήταν που δεν πήγα στην Ελλάδα για σπουδές. Καλώς ή κακώς, πέρασα σε κυπριακό πανεπιστήμιο, όμως βλέποντας τη ζωή που κάνουν οι φίλοι μου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ζηλεύω. Από τη μια καταλαβαίνω ότι αν περνούσα στην Ελλάδα ίσως να ζούσα περισσότερα χρόνια ως φοιτητής, αλλά από την άλλη, η ζωή εκεί και οι εμπειρίες είναι πολύ περισσότερες!

5
Μιχάλης Σοφοκλέους

  • Πριν από 1μιση χρόνο, πήγα να δω κάποιον φίλο μου στην Αγγλία. Μια νύχτα λοιπόν, πήγαμε σε ένα καζίνο της περιοχής. Στα μέσα της βραδιάς, εγώ ήμουν κερδισμένος  με πάνω από 300 ευρώ. Ο φίλος μου με παρότρυνε να φύγουμε, αλλά εγώ ήμουν ανένδοτος, μιας και ήθελα περισσότερα. Στο τέλος, άρχισα να χάνω και πριν να φύγω, έμεινα μόνο με 50 ευρώ κέρδος. Πάλι ήμουν κερδισμένος, όμως η πόρωση εκείνης της ώρας δεν με άφησε να σκεφτώ λογικά.”

Εσύ για ποιο πράγμα μετάνιωσες περισσότερο στη ζωή σου; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending