fbpx

Mentale Spa: Ένας παράδεισος ομορφιάς λίγο έξω από τη Λευκωσία!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αφιερώνετε κάθε μήνα ή ακόμα καλύτερα κάθε εβδομάδα λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Λίγες ώρες χαλάρωσης, ηρεμίας και περιποίησης είναι ιδανικές για να νιώσετε και πάλι όμορφα και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας!

Βέβαια δε φτάνει να θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας μόνο, πρέπει να βρείτε και τον κατάλληλο χώρο που θα σας εμπνεύσει! Βρήκαμε εμείς αυτό τον χώρο για εσάς: Το Mentale Spa είναι ο τέλειος χώρος για χαλάρωση και περιποίηση.

Βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία, πολύ κοντά στη Λάρνακα και σε βολική περιοχή αν έρχεστε από τη Λεμεσό. Το spa είναι περιτριγυρισμένο από τροπικά φυτά και δέντρα, γι’ αυτό μοιάζει με ένα “κρυμμένο παράδεισο ομορφιάς”.

1
Ο χώρος του spa

Αρχικά να σας πω ότι είναι ένας εκπληκτικός χώρος, πολύ όμορφα διακοσμημένος και όλα είναι πολύ προσεγμένα, ακόμα και το παραμικρό λουλούδι που θα τοποθετηθεί στο βάζο.

Ο χώρος εκπέμπει μια κομψότητα και μια φινέτσα. Αν και είναι αρκετά καινούριο spa, πρόσφατα ανακαινίστηκε ξανά και έγινε ακόμα πιο όμορφο.

Σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η εντυπωσιακή διαρρύθμιση στην είσοδο του spa με διακοσμημένα όλα τα προϊόντα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε εκεί.

Το Μentale Spa διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα, από τα πιο εκλεκτά cosmetic brands που μπορείτε να βρείτε στην Κύπρο, όπως Elemis, Biologique και pHformula.

2
Η ομάδα του Mentale Spa

Αυτό που κάνει το spa να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, εκτός από τις υπηρεσίες που θα εξηγήσουμε πιο κάτω, είναι το προσωπικό του. Εννιά κορίτσια γεμάτα αγάπη και εμπειρία σε αυτό που κάνουν, αποτελούν την ομάδα του Mentale Spa και είναι έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλη η ομάδα είναι πάντα ενημερωμένη για νέες θεραπείες και νέες τεχνολογίες ομορφιάς. Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι η Μαρία Κωνσταντίνου, η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη του spa, έθεσε από την αρχή γερές βάσεις και έβαζε πάντα πάνω απ’ όλα τον πελάτη.  

3
Οι υπηρεσίες προσώπου

Η λίστα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν είναι μεγάλη, το πάθος γι’ αυτό που κάνουν τεράστιο και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας τους.

Μια από τις υπηρεσίες με μεγάλη ζήτηση, είναι το Observ 520, το σύστημα ανάλυσης δέρματος, το οποίο μπορεί να “ανιχνεύσει” τι κρύβεται κάτω από την κάθε επιδερμίδα. 

Με αυτή τη μέθοδο δίνεται πιο σωστή εκτίμηση για το δέρμα, βασισμένη σε 6 διαφορετικά κριτήρια: ρυτίδες, σημάδια, πόροι, δυσχρωμίες, πορφυρίνες (απόδειξη ενεργού ακμής), και σημάδια φωτογήρανσης.

Φυσικά στο Μentale θα βρείτε δεκάδες θεραπείες για το πρόσωπο, από τον πιο απλό καθαρισμό, μέχρι και την πιο σύνθετη και εξειδικευμένη θεραπεία για τα μάτια, τον λαιμό και όχι μόνο, που βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.

Ταυτόχρονα, προσφέρεται μια σειρά θεραπειών του προσώπου με προϊόντα Elemis όπως είναι οι θεραπείες αντιγήρανσης, σύσφιξης, και καταπολέμησης της λιπαρότητας του προσώπου.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να βρείτε εκεί θεραπείες που έχουν να κάνουν με ιατρική αισθητική και σχετίζονται με πιο ευαίσθητα θέματα, όπως είναι η ακμή, οι πανάδες, η γήρανση, οι ρυτίδες κ.ά.

4
Μακιγιάζ – Νύχια

Μια ακόμα υπηρεσία που θα βρείτε είναι το επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ ή μακιγιάζ για άλλες ειδικές περιστάσεις, σε πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχει η δυνατότητα το μακιγιάζ να γίνει στον χώρο του spa ή στον δικό σας χώρο.

Επίσης, είναι πολύ φημισμένες οι υπηρεσίες νυχιών του spa, μιας και βελτιώνουν τόσο την εμφάνιση όσο και την ποιότητα των νυχιών σας. Κάποιες από αυτές είναι: μανικιούρ, πεντικιούρ, gel, τοποθέτηση ψεύτικων νυχιών, θεραπεία χεριών με παραφίνη και όχι μόνο.

5
Laser

Μια ευρέως γνωστή υπηρεσία του spa, είναι το laser αποτρίχωσης Alexandrite, μια ανώδυνη μέθοδος χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης που διαθέτει, την ίδια ώρα που καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει τον σχηματισμό νέας τρίχας.

Οι τιμές είναι πολύ λογικές, αφού το κάθε άτομο χρεώνεται ανάλογα με τον χρόνο που του αφιερώθηκε.

6
Oι υπηρεσίες σώματος

Ακόμα ένας λόγος που φημίζεται το spa, είναι οι ποικίλες θεραπείες και υπηρεσίες σώματος που προσφέρει.

Ανάμεσα σε αυτές είναι η σάουνα και το steam bath, οι οποίες σας βοηθούν να χαλαρώσετε και να αποβάλετε όλες τις τοξίνες του σώματος.

Επίσης, διαθέτουν τη θεραπεία θερμοκουβέρτας, η οποία χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοπικής ή γενικευμένης παχυσαρκίας και κυτταρίτιδας. Είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που δεν ιδρώνουν εύκολα και έχουν κατακράτηση.

Άλλες υπηρεσίες σώματος που μπορείτε να βρείτε είναι η Cocoon Duotechnology, η LPG Lipomassage, η πρεσσοθεραπεία. Όλες βοηθούν να αντιμετωπίσετε δραστικά των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων όπως είναι η κυτταρίτιδα, το τοπικό λίπος και η χαλάρωση προσώπου και σώματος.

Επιπλέον, προσφέρουν διαφορετικά είδη μασάζ, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ατόμου: για χαλάρωση ή αποτοξίνωση, για ανακούφιση από το άγχος και τον πόνο στους μύες. Ανάλογα επιλέγεται το ιδανικό αρωματικό λάδι που θα εξισορροπήσει τη διάθεσή του ατόμου.

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει μια τεράστια λίστα με θεραπείες και υπηρεσίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες που έχει το σώμα σας.

Ό,τι και να επιλέξετε να κάνετε, να ξέρετε ότι αυτή η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη, και πως το Mentale Spa θα γίνει πλέον ο δικός σας προορισμός ομορφιάς.

7
 Δες το βίντεο και μπες στον διαγωνισμό για 2 gift vouchers αξίας €50

8


Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Mentale Spa:

Facebook: Mentale Beauty Spa

Instagram: @mentalespa

Website: www.mentale.com.cy  

Διεύθυνση: Αγίου Σπυρίδωνα 8, Τ.Κ.7640, Κόρνος, Λάρνακα

Τηλέφωνο: 22531389 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending