Το ρομαντικό hairstyle που μπορείς να κάνεις σε 3 λεπτά!

Φοιτήτρια του τμήματος των Επιστημών της Αγωγής ΠΚ

Οι μέρες μεγαλώνουν, ο ήλιος καίει όλο και περισσότερο και η διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου!

Γιατί δεν επιλέγεις λοιπόν ένα εύκολο και ταυτόχρονα πολύ ωραίο hairstyle; Το hairstyle που θα σου δείξω ονομάζεται  Είναι ένα πολύ ωραίο hairstyle, ιδανικό για τις ρομαντικές γυναίκες που θέλουν σε πολύ λίγο να είναι περιποιημένες.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τρία λεπτά, τρία διάφανα λαστιχάκια, μια πυκνή χτένα, το σίδερο ισιώματος σου και ένα salt spray.

Δες εδώ τη διαδικασία:

1Προετοιμάσου σωστά

FashionLady.in

Αρχικά χτένισε καλά τα μαλλιά σου ώστε να μην υπάρχουν κόμποι. Ψέκασε μερικές φορές σε όλο το μήκος των μαλλιών σου το αγαπημένο σου salt spray σου από απόσταση περίπου 15 εκατοστά.

Σκύψε ανάποδα και ανακάτεψε τα μαλλιά σου με τα χέρια για ένα ανέμελο beach wavy αποτέλεσμα. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ίσια τα μαλλιά σου αντί κυματιστά.

2Πλέξε τα twists

twismepretty.com

Στη συνέχεια πάρε μια τούφα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και πλέξε τη σε στυλ γαλλικής κοτσίδας στη μια μεριά.

Σταθεροποίησε με ένα διάφανο λαστιχάκι για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα! Κάνε τώρα το ίδιο και στην άλλη μεριά. Για πιο sleek αποτέλεσμα πέρασε μια φορά το σίδερο των μαλλιών σου πάνω από τα twists.

3Δημιούργησε braided στεφανάκι

twistmepretty.com

Αφού έχεις δημιουργήσει τα twists στις δυο πλευρές πάρε τα τελειώματα και των δύο και ένωσέ τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου δημιουργώντας ένα στεφανάκι.

Αφαίρεσε τα δύο λαστιχάκια και ένωσε τα δύο twists σε ένα, τοποθετώντας ένα μόνο διάφανο λαστιχάκι στο τελείωμα και των δύο μαζί. Τόσο απλά!

4Τελική πινελιά

Χαλάρωσε τα twists για να κάνεις το hairstyle σου να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό και ωραίο! Ετοιμάσου να καταπλήξεις.

Γίνε trendsetter με το αυτό το cute hairstyle,
και κάνε μας tag στο Instagram για να δούμε το αποτέλεσμα!