fbpx

Το ρομαντικό hairstyle που μπορείς να κάνεις σε 3 λεπτά!

Οι μέρες μεγαλώνουν, ο ήλιος καίει όλο και περισσότερο και η διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου!

Γιατί δεν επιλέγεις λοιπόν ένα εύκολο και ταυτόχρονα πολύ ωραίο hairstyle; Το hairstyle που θα σου δείξω ονομάζεται  Είναι ένα πολύ ωραίο hairstyle, ιδανικό για τις ρομαντικές γυναίκες που θέλουν σε πολύ λίγο να είναι περιποιημένες.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τρία λεπτά, τρία διάφανα λαστιχάκια, μια πυκνή χτένα, το σίδερο ισιώματος σου και ένα salt spray.

Δες εδώ τη διαδικασία:

1
Προετοιμάσου σωστά

Αρχικά χτένισε καλά τα μαλλιά σου ώστε να μην υπάρχουν κόμποι. Ψέκασε μερικές φορές σε όλο το μήκος των μαλλιών σου το αγαπημένο σου salt spray σου από απόσταση περίπου 15 εκατοστά.

Σκύψε ανάποδα και ανακάτεψε τα μαλλιά σου με τα χέρια για ένα ανέμελο beach wavy αποτέλεσμα. Αν θέλεις μπορείς να κάνεις ίσια τα μαλλιά σου αντί κυματιστά.

2
Πλέξε τα twists

Στη συνέχεια πάρε μια τούφα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και πλέξε τη σε στυλ γαλλικής κοτσίδας στη μια μεριά.

Σταθεροποίησε με ένα διάφανο λαστιχάκι για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα! Κάνε τώρα το ίδιο και στην άλλη μεριά. Για πιο sleek αποτέλεσμα πέρασε μια φορά το σίδερο των μαλλιών σου πάνω από τα twists.

3
Δημιούργησε braided στεφανάκι

Αφού έχεις δημιουργήσει τα twists στις δυο πλευρές πάρε τα τελειώματα και των δύο και ένωσέ τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου δημιουργώντας ένα στεφανάκι.

Αφαίρεσε τα δύο λαστιχάκια και ένωσε τα δύο twists σε ένα, τοποθετώντας ένα μόνο διάφανο λαστιχάκι στο τελείωμα και των δύο μαζί. Τόσο απλά!

4
Τελική πινελιά

Χαλάρωσε τα twists για να κάνεις το hairstyle σου να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό και ωραίο! Ετοιμάσου να καταπλήξεις.

Γίνε trendsetter με το αυτό το cute hairstyle,
και κάνε μας tag στο Instagram για να δούμε το αποτέλεσμα! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending