fbpx

5+1 τύποι gay ανδρών που μπορεί να βγεις ραντεβού!

Αν είσαι gay άντρας που μένει στην Κύπρο και μόλις τώρα ξεκίνησες να βγαίνεις ραντεβού, θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο.

Γιατί; Αφορά εσένα και αυτά που πρέπει να έχεις υπόψη για τους τύπους αντρών που θα συναντήσεις στα ραντεβού σου.

Στον τομέα “Gay Dates” λοιπόν, σου μάζεψα 5 + 1 τύπους αντρών:

1
Ο Party Animal

Είναι ο τύπος του άντρα που η γνώση του περιορίζεται στα ονόματα όλων των μπαρ και κλαμπ της Κύπρου.

Για να είμαι ειλικρινής, αρκετά ενδιαφέρον προσόν, αλλά φυσικά κουράζει αν θέλει καθημερινά να περνά τα βράδια του χορεύοντας και πίνοντας σε αυτά, ενώ εσύ θες να αράξεις και σπίτι.

2
Ο Επαναστάτης/ Ακτιβιστής

Δεν μπορείς να πεις τίποτα χωρίς να μην ελέγχεις τα λόγια σου, αφού φοβάσαι να μην σε κρίνει. Κάποιες από τις ατάκες που θα σου πει στη προσπάθεια του να σε διορθώσει:

  • Ετεροκανονιστικές βλακείες
  • Εσωτερικευμένη ομοφοβία
  • ΛΟΑΤΚΙ+

Σίγουρα στην αρχή είναι γοητευτικό το ανταγωνιστικό του πνεύμα και η αμφισβήτηση, αλλά τελικά σε κουράζει.

3
Σοφιστικέ

Είναι ο τύπος του άντρα που ξέρει απ’ έξω την πολιτιστική ατζέντα του μήνα. Θα μιλάει για θέατρο, κονσέρτα, γκαλερί κ.ο.κ.

Παράλληλα όμως θα μιλάει για τα κουτσομπολιά που αφορούν αυτές τις εκδηλώσεις και εσύ θα αναρωτιέσαι αν τελικά πηγαίνει εκεί επειδή του αρέσει, ή μόνο και μόνο για να βλέπει και να σχολιάζει την υπόλοιπη γκέι κοινότητα.

4
Το Παιδάκι

Ξετρελαίνεται για παιχνίδια στον υπολογιστή ή σε κονσόλες. Αγαπάει τα επιτραπέζια, τα κόμικς και ότι έχει να κάνει με την ποπ κουλτούρα.

Μη χάνεις το χρόνο σου. Καλύτερα βρες μια νταντά για αυτό τον άντρα. Πίστεψε με, δεν θα μπορέσεις να κάνεις μια ενήλικη συζήτηση…

5
Συναισθηματικός

Ένα στοιχείο για να τον καταλάβεις είναι ο αναστεναγμός σε κάθε τι που βλέπει… π.χ. ωωωωωω τι όμορφο μωράκι. Επίσης έχει εύκολο το κλάμα και τη μεμψιμοιρία.

Mου αρέσει το ρομάντζο, αλλά το να μετράω κάθε βράδυ αστέρια, καταντάει κουραστικό.

6
Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Για το τέλος άφησα τον καλύτερο τύπο που θα βρεις σε κάποιο από τα πολλά ραντεβού που θα βγεις… Αυτός ο τύπος έρχεται τη στιγμή που είσαι απελπισμένος και νομίζεις ότι δεν θα βρεις ποτέ τον κατάλληλο για εσένα!

Είναι το τέλος αυτής της λίστας αλλά η αρχή κάτι μοναδικού, και αν νομίζεις πως μπορώ να σε βοηθήσω περιγράφοντας τον, κάνεις λάθος! Μπορεί να έχει το συνδυασμό των πιο πάνω τύπων, μπορεί να μην έχει τίποτα!

Εσένα πρέπει να σου αρέσει και να σου κάνει το κλικ. Μπορεί να μην σου κινήσει το ενδιαφέρον αρχικά, αλλά σε κάποια στιγμή είμαι σίγουρος θα νιώσεις κάτι στο στομάχι και ένα μικρό βάρος να πιέζει το στήθος σου!

Σε παροτρύνω να είσαι ο εαυτός σου στα ραντεβού που θα βγεις, να μη σε νοιάζουν οι χυλόπιτες (πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα μια).

Θέλω να ξέρεις ότι τα καλύτερα πράγματα έρχονται από το πουθενά και απροσδόκητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending