fbpx

Η Parma επέστρεψε εκεί που ανήκει, στη Serie A!

Αν ξεκινήσω ποτέ μου να μιλώ για ποδόσφαιρο, πάντα ξεκινώ να μιλώ για τις μεγάλες αγάπες, για τις ομάδες που με έκαναν να αγαπήσω αυτό το άθλημα όσο τίποτα άλλο.

Κάπου ανάμεσα σε αυτές είναι και η Parma, η ιταλική ομάδα που κάποτε μεγαλουργούσε στα σαλόνια της Ευρώπης και την είδαμε πριν 3 χρόνια να φτάνει στον πάτο, στην εξαθλίωση, αλλά σαν φοίνικας αναγεννήθηκε απ’τις στάχτες της.

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτή τη ξέφρενη πορεία!

 

Η ομάδα της Parma όταν άρχισε να χάνει οικονομική υπεροχή έπεσε θύμα επιτήδειων οι οποίοι την έριξαν ακόμα πιο κάτω.

Έτσι, πριν 3 χρόνια έφτασε στην 4η κατηγορία με τον κόσμο όμως πάντα δίπλα της (9000 διάρκειας στην 4η κατηγορία) και να μην ξεχνάμε την αφοσίωση που έδειξε ο αρχηγός της, Alessandro Lucarelli, όπου έμεινε μέχρι και φέτος στο ροστερ να αγωνίζεται για να την πάρει πίσω εκεί που ανήκει.

talksport.com

Φέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική παιζόταν η δεύτερη θέση και η άνοδος στην Serie A, χωρίς να χρειάζεται να περάσεις από την ψυχοφθόρα διαδικασία των play off.

Το βράδυ της Παρασκευής στα πλαίσια της 42ης αγωνιστικής οι “gialloblu” νίκησαν την Spezia, πήραν τη δεύτερη θέση και μαζί το εισιτήριο για τα σαλόνια.

Ο κόσμος της Parma, οι ποδοσφαιριστές της, η διοίκηση της πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και το γλέντι ξεκινά! Η Parma είναι ξανά εκεί που ανήκει, στην Serie A!

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να την δούμε να κοσμεί ξανά το ιταλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending