fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post επέλεξα outfits από τους αγαπημένους και πιστούς αναγνώστες μας που ξεχώρισαν με τις στυλιστικές τους επιλογές! Θα βρεις μια ποικιλία από διάφορα από street style, αλλά και formal looks!

Αυτό που ξεχωρίζει σ’ αυτό το post είναι η καλοκαιρινή διάθεση και η προσωπικότητα των κοριτσιών που εκφράζεται μέσα από τα δημιουργικά τους outfits.

Μην ξεχνάς να μας κάνεις tag ή να βάζεις το hashtag #studentlifetrends για να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable look κάθε στιγμή. Βέβαια, το μόνο που πρέπει να κάνεις για να βρούμε και τη δική σου φωτογραφία είναι να έχεις δημόσιο το profile σου στο Instagram! Επίσης, απόφυγε τις selfies και προτίμησε τις ολόσωμες φωτογραφίες για να φαίνεται ολόκληρο το outfit σου!

Δες παρακάτω ποια outfits ξεχώρισαν:

1
Μαρινά Πουλλή (Instagram: @Marina_poulli

Η Μαρίνα επέλεξε ένα pyjama look σε ροζ pastel απόχρωση και δημιούργησε ένα μονόχρωμο chic outfit! Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρα low heels και statement earrings. Μια ιδιαίτερη πινελιά στο look της είναι τα edgy oval sunglasses της σε μωβ χρώμα που είναι απόλυτη τάση φέτος.

2
 Γκάμπι Μιχαήλ (Instagram: @gaby.michael)

Η Γκάμπι με έναν καλοκαιρινό αέρα επέλεξε να φορέσει ένα λευκό mini shirt dress. Συνδύασε το φόρεμα της με μια λευκή ζώνη για να τονίσει τη μέση της και embroidered πέδιλα.

Τελειοποίησε το look της με μια straw round τσάντα αλλά και με το βραχιόλι στο πόδι (γνωστό ως anklet) που δίνει την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση.

3
Κορίνα Σίφουνα (@corinasifouna

Η Κορίνα με καλοκαιρινό και ανέμελο style δημιούργησε ένα casual chic look! Συνδύασε λευκή μπλούζα με high waisted denim shorts και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Ολοκλήρωσε το σύλονο της με μια statement boho τσάντα, vintage γυαλιά ηλίου και floral headband αποδεικνύοντας πως τα accessories απογειώνουν το outfit!

Θες και εσύ να είσαι μέσα στα επόμενα best looks;

Χρησιμοποιήσε το hashtag #studentlifetrends ή κάνε μας tag στο Instagram!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending