fbpx

Το Hard Rock Café Ayia Napa γιορτάζει και προσφέρει burger με μόνο 71 σεντς!

Ακριβώς 47 χρόνια μετά την ίδρυση του πρώτου Hard Rock Café, όλα τα Hard Rock Café του κόσμου γιορτάζουν με μια απίστευτη προσφορά!

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, πήγαινε στο Hard Rock Café Ayia Napa και απόλαυσε για μόνο μία ώρα, από τις 12:00 μέχρι τη 13:00, το Original Legendary® Burger με μόνο 71 σεντς*!

Απόλαυσε το δημοφιλέστερο πιάτο του Hard Rock Café

Το Hard Rock Café θέλοντας να γιορτάσει και να τονίσει τη χρονολογία δημιουργίας του, το 1971, αλλά και να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του για την προτίμησή τους στο ORIGINAL LEGENDARY® BURGER, αποφάσισε να προσφέρει το δημοφιλέστερο πιάτο του μενού από την αρχή της δημιουργίας του με μόνο 71 σεντς*.

Όσοι επιλέξουν να γιορτάσουν μαζί με το Hard Rock Café Ayia Napa θα απολαύσουν το ζουμερό μπιφτέκι από βοδινό υψηλής ποιότητας, σερβιρισμένο με καπνιστό μπέικον, τυρί και τραγανή ροδέλα κρεμμυδιού, πάνω σε φρυγανισμένο φραντζολάκι brioche, με φρέσκο μαρούλι και ντομάτα. Συνοδεύεται με αρωματισμένες τηγανητές πατάτες και σπιτική σάλτσα που φέρει την υπογραφή του Hard Rock.

Επισκέψου λοιπόν το Hard Rock Café Ayia Napa την Πέμπτη 14 Ιουνίου, μεταξύ 12:00-13:00!

Εσύ ξέρεις από πού ξεκίνησε το Hard Rock Café;

Γυρνάμε το χρόνο 47 χρόνια πίσω, στις 14 Ιουνίου το 1971, όταν άνοιξε το πρώτο Hard Rock Café στο χώρο μιας παλιάς αντιπροσωπείας της Rolls Royce στο Λονδίνο.

Οι ιδρυτές του Hard Rock Café ήταν 2 Αμερικανοί, κάτοικοι Λονδίνου, οι οποίοι λάτρευαν τόσο την μουσική όσο και το καλό burger. Έτσι, εμπνεύστηκαν και οραματίστηκαν ένα χώρο με ωραία μουσική, αναμνηστικά ενθύμια και νόστιμο φαγητό που θα δημιουργούσε μια αυθεντική και ανεπανάληπτη all-American εμπειρία για κάθε καλεσμένο.

http://cplustudio.com/

Στην Κύπρο, απολαμβάνουμε την μοναδική εμπειρία Hard Rock στην καρδιά της Αγίας Νάπας στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III. Δεν χρειάζεται κράτηση, μόνο φρόντισε να φτάσεις έγκαιρα στο Hard Rock Café Ayia Napa για να γιορτάσεις κι εσύ με τον πιο νόστιμο τρόπο!

Αν θες να απολαύσεις ένα ORIGINAL LEGENDARY® BURGER με μόνο 71 σεντς*, πήγαινε με την παρέα σου την Πέμπτη στις 12:00 στον εντυπωσιακό χώρο του Hard Rock Café Ayia Napa!

*Η προσφορά θα ισχύει μόνο για τους επισκέπτες του εστιατορίου, ένα burger ανά καλεσμένο, και δεν θα ισχύει για take away.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου το www.hardrock.com/ayianapa.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending