fbpx

Όσα ζούσαμε, ζούμε και θα ζούμε στην Κύπρο κάθε Σεπτέμβρη!

Δυστυχώς για κάποιους, ευτυχώς για κάποιους άλλους, ο Σεπτέμβρης και πάλι μας καλωσόρισε.

Έστω τζιαι αν είμαστε στα μέσα του μήνα, ακόμα αρκετοί προσπαθούν να συνέλθουν που το καλοτζιαίρι! Έτσι είναι όμως, σιγά-σιγά εν να προσαρμοστούμε ούλλοι.

Δες όσα ζούμε (και θα ζούμε) κάθε Σεπτέμβρη:

1
Σχολεία/Πανεπιστήμια

Είτε εν σχολείο που πάεις, είτε εν πανεπιστήμιο πάντα η αρχή εν δύσκολη. Η προσαρμογή πίσω στην καθημερινότητα θέλει χρόνο – ειδικά μετά που ένα γεμάτο καλοτζαίρι.

Ξεκινάς να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που εν να έχεις, τα δκιαβάσματα σου αλλά τζιαι το πρωινό ξύπνημα. Εν να τα καταφέρεις όμως, όπως τζιαι τις άλλες σχολικές χρονιές.

2
Κίνηση αγαπημένη (#not)

Ε αφού εξεκινήσαν τα σχολεία τζιαι τα φροντιστήρια, τζιαι αφού ούλλοι επιστρέψαν πίσω που τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ξεκινά τζιαι η κίνηση στο δρόμο.

Υπομονή το πρωί, υπομονή το μεσημέρι που σχολάνουν ούλλοι τζιαι υπομονή το απόγευμα που παίρνουν τζιαι φέρνουν τα μωρά στα φροντιστήρια. Θετική σκέψη, εν να το συνηθίσεις τζιαι τούτο!

3
Ύπνε, ύπνε, πού είσαι;

Το μεγάλο θέμα για πολλούς εν ο ύπνος – ειδικά μόλις χειμωνιάσει αλλό λίο εν να μεν θέλεις να σηκωστείς που τα ρούχα!

Πρέπει όμως να βάλεις τα δυνατά σου, να σηκώνεσαι στην ώρα σου (τις παραπάνω φορές τουλάχιστον), να μεν χάννεις ένα σωρό μαθήματα τζιαι δουλειές.

Τζιαι άτε εμείς στο πανεπιστήμιο έχουμε τζιαι κανένα μάθημα λίγο πιο αργά… Τα μωρά του σχολείου που εν στο πόδι που τις 7:30 που παίζει το κουδούνι;

4
Παρασκευή: Σε περιμένω πώς και πώς!

Ναι, ναι ξέρω το! Για ούλλους η Παρασκευή εν σωτηρία. Είναι σαν να έρκεται το καλοτζαίρι πίσω για ένα Σαββατοκύριακο!

Προσπάθα όμως να περνάς όμορφα την εβδομάδα σου τζιαι η Παρασκευή εν να έρτει χωρίς να το καταλάβεις. Μεν είσαι τόσο αρνητικός με τη Δευτέρα!

5
Ψυχολογία… και άσ’ τα να πάνε

Πράγματι, η ψυχολογία σου εν λλίο περίεργη – θέλεις τον χρόνο σου μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού. Να είσαι όμως θετικός.

Ο Σεπτέμβρης εν ο μήνας που σε φέρνει πίσω στο πρόγραμμα σου τζιαι βοηθά σε να θυμηθείς ποιοι εν οι στόχοι που έβαλες!

Συμφωνείς με τα πιο πάνω; Ζεις τα τζιαι εσύ κάθε Σεπτέμβρη; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending