fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τις πιο παράξενες εμπειρίες που έζησαν σε φοιτητικές εστίες!

Σίγουρα αν έχεις ζήσει σε φοιτητικές εστίες ίσως μπορείς να φανταστείς καλύτερα τις απαντήσεις και απόψεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Αν πάλι όχι μπορείς να πάρεις μια μικρή δόση από τις περίεργες εμπειρίες που κάποιοι Κύπριοι και κύπριες έζησαν στις φοιτητικές εστίες!

Ακόμα, αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις σε φοιτητικές εστίες, ετοιμάσου για πράγματα που ίσως να ζήσεις και εσύ στο μέλλον!

 Δες τι μας απάντησαν πιο κάτω:

1
Αντρέας, 24 χρονών

pexels.com/Ariel Castillo
  • “Το δεύτερο χρόνο των σπουδών μου, έμενα σε μια εστία στην οποία είχαμε κάθε μέρα σχεδόν fire alarms. Ο συναγερμός φωτιάς ήταν πάντα ψεύτικος, αλλά μας ταλαιπωρούσε για μισή ώρα – και αυτούς που έμεναν στο κτήριο και τους άλλους που έφευγαν. Το περίεργο ήταν ότι στις υπόλοιπες εστίες τέτοια περιστατικά συνέβαιναν 1 φορά τον μήνα, όχι 2-3 φορές την εβδομάδα!”

2
Κωνσταντίνα, 20 χρόνων

  • “Ακόμα και η πρώτη μου νύχτα στις εστίες ήταν περίεργη. Όλη μέρα δεν είχα γνωρίσει κανέναν από τους συγκατοίκους μου. Τη νύχτα πήγα για ύπνο νωρίς, γιατί είχα κουραστεί από το ταξίδι. Κατά τις 12 το βράδυ, δυο κοπέλες άρχισαν να μου κτυπάνε την πόρτα και να μου λένε να πάω να τις γνωρίσω. Ήμουν πολύ νυσταγμένη οπότε αποφάσισα να τις αγνοήσω. Εκείνες όμως συνέχιζαν και προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα μου, ενώ δεν είχαν ιδέα αν ήμουν μέσα ή όχι. Τι άνθρωποι εν τούτοι που θέλουν να εισβάλουν στο χώρο σου με το έτσι θέλω; Δεν τις εμπιστευόμουν μετά.”

3
Παναγιώτης, 22 χρονών

  • “Μια νύχτα επέστρεψα στην εστία μου και βρήκα ένα ασθενοφόρο στην είσοδο. Η έκπληξη μου ήταν όταν πήγα στο διαμέρισμα μου, όπου μοιραζόμουν την κουζίνα με άλλα 7 άτομα. Στον διάδρομο βρήκα κάποιον από την ασφάλεια του κτηρίου μαζί με 2 συγκατοίκους μου που προσπαθήσουν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί. Απ’ ότι άκουσα, έκαναν party και κάποιος έπεσε για 20 λεπτά αναίσθητος, χωρίς να μπορούν να τον ξυπνήσουν.”

4
Άντρια, 20 χρονών

  • “Στην εστία μου ήταν πολλά περίεργο ότι τη μέρα ήταν όλα ήσυχα αλλά τη νύχτα επικρατούσε φασαρία. Οι συγκάτοικοι μου εν εσταματούσαν να κάμνουν θορύβους ως αργά, ενώ μπορούσα να ακούσω και τα parties εκείνων που έμεναν στον πάνω όροφο από ‘μένα.”

5
Νικολέττα, 19 χρονών

  • “Έλειπα για το Πάσχα και ένας φίλος μου, μου ζήτησε το δωμάτιο μου για φίλους του που θα τον επισκέπτονταν. Όταν πήγαν εκεί οι φίλοι του, ανακάλυψαν ότι οι συγκάτοικοι μου άφησαν χάλια την κουζίνα. Ήταν βρώμικη, είχαν αφήσει σκουπίδια, και μύριζε άσχημα. Το πιο παράξενο ήταν ότι όταν καθαρίστηκε, η μυρωδιά χρειάστηκε 3 μέρες για να φύγει εντελώς. Ντράπηκα πολύ για τις συγκάτοικους μου…”

Εσύ έχεις ζήσει κάποια άλλη περίεργη κατάσταση ενώ ήσουν στις φοιτητικές εστίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending