fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για την «πιο μεγάλη πελλάρα» που έκαναν όταν ήταν παιδιά!

Όλοι κάτι έχουμε να θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία! Τη συνδέουμε, κυρίως, με στιγμές αθωότητας και ξεγνοιασιάς.

Ποιος θα διαφωνούσε όμως, ότι ακριβώς αυτή η αθωότητα και ξεγνοιασιά είναι που έχουν προκαλέσει διάφορα… παράξενα περιστατικά κατά την παιδική ηλικία; Περιστατικά που συνήθως έκαναν ρεζίλι ή κατατρόμαξαν τους γονείς μας!

Οποιαδήποτε κατάσταση, όμως, και να έχει συμβεί είναι δικαιολογημένη όταν συμβαίνει σε αυτή την αθώα ηλικία. Μεγαλώνοντας, η ανάμνηση τέτοιων καταστάσεων μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει και σε εμάς, αλλά και στους δικούς μας που τις έζησαν.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, 5 Κύπριους & Κύπριες να μας διηγηθούν την πιο αστεία και παράξενη πελλάρα που έκαναν όταν ήταν παιδιά!

Να λοιπόν τι μας είπαν:

1
Aγγέλα, 19 χρονών

  • “Θυμούμαι όταν ήμουν δημοτικό περίπου, επήα με τους δικούς μου Λονδίνο.  Φυσικά επισκεφθήκαμε το Madame Tussauds τζιαι φυσικά ήμουν υπερβολικά ενθουσιασμένη ως μωρό που ήμουν.  Μόλις εμπήκαμε στο μουσείο, ήθελα πραγματικά να μείνω για πάντα!  Πού να ‘ξερα, όμως!
    Ως ζιζάνιο που ήμουν, άρκευκα τζιαι επείραζα τα ομοιώματα, παρόλο που η μάμα μου εφώναζε μου ότι αν συνεχίσω τζιαι δουν μας, θα μας θκιώξουν.  Εννοείται ότι εσυνέχισα να τα πειράζω – ώσπου τζιαι έκοψα το δάχτυλο ενός ομοιώματος – δυστυχώς εν θυμούμαι ποιον ήταν. Έπιασε με η μάμα μου αμέσως που το σσιέρι τζιαι εβουρήσαμε ούλλοι να φύουμε που το μουσείο!

2
Μάριος, 20 χρονών

  • “Ήταν περίοδος Χριστουγέννων τζιαι ήμουν με την οικογένειά μου στην Παραμυθούπολη – η μάμα μου, ο παπάς μου τζιαι η μιτσιά μου η αρφή στην αμαξού.  Λίο το κλίμα το γιορτινό, λίο οι οικογένειες που έρκουνται κοντά τούτες τις μέρες – ε, έπαιξα το καλό μωρό τζιαι έπιασα την αμαξού της αρφής μου να την πάρω γυρό!
    Ενόμισα, βασικά, ότι ήταν η αμαξού της αρφής μου – δεν ήταν, όμως! Έπιασα κατά λάθος ένα άλλο αμαξούι κάποιου άλλου μωρού τζιαι εν με εκάνεν τούτο, εχάθηκα μες την Παραμυθούπολη!  Έτσι, οι γονείς μου τζιαι οι γονιοί του άλλου του μωρού εγυρίζαν 10 ώρες ώσπου να μας έβρουν – ευτυχώς δηλαδή που μας ήβραν!”

3
Σκεύη, 19 χρονών

  • “Όταν ήμουν νηπιαγωγείο, επήαμε στο σπίτι κάποιων οικογενειακών φίλων. Εγώ εγύριζα μες το σπίτι των πλασμάτων τζιαι επειδή ήμουν άτακτο μωρό, η μάμα μου ανησύχησε που εν άκουε τη φωνή μου!
    Έψαξε με μες το σπίτι τζιαι τελικά ήβρε με μες το πλυντήριο των ανθρώπων! Είχα σύρει τα ρούχα τα πλυμμένα έξω τζιαι εμπήκα εγώ μέσα τζιαι εγελούσα μόνη μου!  Είχαν φυρτεί ούλλοι όταν με είδαν!”

4
Χαρά, 19 χρονών

  • “Όταν ήμουν μιτσιά εζήλευκα πολλά την αρφή μου που ήταν ακόμα μωρό τζιαι επείραζα τη συνέχεια. Μιαν Κυριακή που ετρώαμε στη γιαγιά μας, επαίζαμε τζιαι καλά στην αυλή τζιαι επειδή εμαλλώναμε πάλε, επήρα τη μες την αποθήκη τζιαι εκλείδωσα την.
    Όταν εκατάλαβε η γιαγιά μου ότι έλειπε το μωρό, έκλαιε ότι εκλέψαν την ή ότι ετζιύλησε που τον γκρεμμό κάτω… Τέλος πάντων, επέμενε να πιάσουμε την αστυνομία.  Ελούθηκα τα κλάματα τζιαι είπα σε ούλλους τι είχα κάμει. Εβάλαν μου ούλλοι τις φωνές αλλά εγώ θυμούμαι τον παππού μου που εκρυφογελούσε!”

5
Δημήτρης, 20 χρονών

  • “Όταν ήμουν μιτσής, η μάμα μου επήρε με μαζί της στη δουλειά. Εδούλευκε στο αεροδρόμιο, οπότε επέρασα μαζί της που τους ελέγχους που περνούν ούλλοι οι υπαλλήλοι.
    Ε, σε μια φάση έφυα της, χωρίς να με καταλάβει τζιαι έπιασα έναν δρόμο μαζί με κάτι άλλους ανθρώπους που επηέναν προς το αεροπλάνο που θα έφευκε μετά που λίην ώρα να πάει προς Αγγλία. Ευτυχώς είδε με τζιαι εκατάλαβε με ένας συνάδελφος της τζιαι ετηλεφώνησεν της να έρτει να με πιάσει.”

Εσύ τι πελλάρα έκαμες όταν ήσουν μιτσής/ιά; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending