fbpx

5 λόγοι που όλοι ανυπομονούν να παίξουν το Red Dead Redemption 2!

Αμερική, 1899. Η εποχή της “Άγριας Δύσης” τελειώνει καθώς άνθρωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες συμμορίες. Όσοι δεν παραδοθούν ή δεν υποκύψουν, θα έχουν άσχημο τέλος.

Μετά από μια ληστεία στη δυτική πόλη του Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde αναγκάζονται να φύγουν. Με τους ομοσπονδιακούς πράκτορες και τους καλύτερους κυνηγούς επικηρυγμένων στο έθνος, η συμμορία πρέπει να ληστέψει, να κλέψει και να πολεμήσει για να επιβιώσει στην άγρια ​​καρδιά της Αμερικής. Οι εσωτερικές διαμάχες απειλούν να διαλύσουν τη συμμορία και ο Arthur Morgan πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δικά του ιδανικά και την πίστη του στη συμμορία.

Από τους δημιουργούς του Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption, το Red Dead Redemption 2 είναι μια επική ιστορία της ζωής στην Αμερική, την αυγή της σύγχρονης εποχής! Βρες τo Red Dead Redemption 2 στα καταστήματα Bionic Elextronics!

Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε 5 πολύ καλούς λόγους για να παίξεις κι εσύ το Red Dead Redemption 2:

1
Πάνω από 50 μοναδικά όπλα

Υπάρχουν πάνω από 50 μοναδικά όπλα τα οποία ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι. Το κάθε όπλο έχει διαφορετικές στατιστικές και είναι μοναδικό. Κάθε κατηγορία όπλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικό σκοπό όπως: long-range, short-range, crowd control. Κάποιες κατηγορίες όπλων είναι οι εξής: shotguns, πιστόλια, rifles και περίστροφα.

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών για προσαρμογή του κάθε όπλου στα μέτρα του κάθε παίκτη. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πυρομαχικών για τη βελτίωση της ακρίβειας και της εμβέλειας.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται ένα όπλο, τόσο καλύτερα λειτουργεί. Ταυτόχρονα όμως αρχίζει να παθαίνει ζημιές, γι’ αυτό ο παίκτης πρέπει να το συντηρεί κατάλληλα.

2
Διαφορετικές τοποθεσίες γεμάτες κινδύνους

Το Red Dead Redemption 2 καλύπτει μια τεράστια έκταση γης με μικρές πόλεις, χωριά, δάση, βουνά και βάλτους. Κάθε τοποθεσία έχει τους δικούς της κινδύνους και δυσκολίες.

Διάσχισε το χιονισμένο βουνό Mount Hagen, Grizzlies, AM και έλα αντιμέτωπος με τους κινδύνους και τις εκπλήξεις που προσφέρει το πέρασμα για το Dakota River. Εξερεύνησε τους βάλτους του Largas, Bayou NWA, LE με προσοχή, γιατί παραμονεύουν άγρια ζώα που θα θέσουν σε κίνδυνο τον παίκτη!

Επίσης, η κάθε πόλη έχει τις δικές της ιδιομορφίες. H πόλη Valentine, The Heartlands, NH φημίζεται για τις δημοπρασίες ζώων και το ότι προσελκύει cowboys, τζογαδόρους και outlaws. Στην πόλη Rhodes, Scarlett Meadows, LE η διαφθορά και οι εντάσεις μεταξύ των 2 μεγάλων οικογενειών Braithwaites και Grays είναι βαθιά και έντονη.

3
Περιβάλλον με άγρια ζώα

Στo Red Dead Redemption 2 θα δεις περίπου 200 είδη ζώων, πουλιών και ψαριών, τα οποία συμπεριφέρονται και ανταποκρίνονται στο περιβάλλον τους με μοναδικό τρόπο.

Τα ελάφια και οι βίσονες διασχίζουν τις πεδιάδες σε αγέλες, οι λύκοι επιτίθενται μαζί περιτριγυρίζοντας το θήραμά τους, οι χήνες πετούν σε σταθερούς σχηματισμούς και τα αρπακτικά πουλιά πετάνε στην έρημο.

Όλα αποτελούν μέρος ενός σύνθετου οικοσυστήματος και πρέπει να αγωνίζονται συνεχώς για τη θέση τους στην τροφική αλυσίδα.

4
Δεξιότητες για να επιβιώσεις

Το κυνήγι και η αλιεία είναι βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει ένας παίκτης για να επιβιώσει στην άγρια φύση. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία ψαριών τα οποία ο παίκτης μπορεί να ψαρέψει στην ανάλογη τοποθεσία.

Όταν ο παίκτης κυνηγά ένα άγριο ζώο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει διάφορες τεχνικές και όπλα έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικός. Αυτό με τη σειρά του θα επηρεάσει την ποιότητα του κρέατος και του δέρματος, πράγμα που επηρεάζει την τιμή που οι έμποροι θα πληρώσουν για αυτά.

Τα δέρματα, τα μέρη και το κρέας μπορούν να φορτωθούν στο άλογό σας για να πωληθούν στην πόλη, να χρησιμοποιηθούν για φαγητό με τη συμμορία ή να φτιαχτούν ρούχα.

5
Η σχέση του παίκτη με το άλογο

Το άλογο είναι το κύριο μέσο μεταφοράς στο Red Dead Redemption 2. Γι’ αυτό υπάρχουν 19 ράτσες αλόγων, από Appaloosas και Arabians σε Shires και Mustangs. Το κάθε άλογο χρειάζεται διαφορετικό χειρισμό ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. O παίκτης μπορεί να πάρει άλογα από το φυσικό τους περιβάλλον ή να τα αγοράσει από στάβλους.

Είναι σημαντικό ο παίκτης να φροντίζει το άλογο του κρατώντας το καλλωπισμένο και ταϊσμένο. Έτσι θα αρχίσει να βλέπει βελτιώσεις στην αντοχή, την απόδοση, το χειρισμό και την ταχύτητα του. Με πολλά προσαρμόσιμα αντικείμενα όπως σέλες, κέρατα, τσέρκια και κορδόνια, ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει ένα άλογο που είναι πραγματικά το δικό του και να αναπτύξει μια προσωπική και μοναδική σχέση καθώς εξερευνούν τον κόσμο μαζί.

Βρες τώρα το Red Dead Redemption 2 στα καταστήματα Bionic Electronics και γράψε την δική σου ιστορία στην Άγρια Δύση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending