fbpx

“Τρένο” για τον τίτλο στο χάντμπολ το Ευρωπαϊκό!

Αλάνθαστο και έχοντας το απόλυτο στα 3 παιχνίδια που έδωσε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Αντρών.

Οι χειροσφαιριστές του Αντρέα Αντρέου επικράτησαν στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με 22-27 σε ένα χορταστικό, από κάθε άποψη, παιχνίδι.

Αντιμετωπίζοντας τους πρωταθλητές μέσα στο “σπίτι” του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήξερε πως το παιχνίδι ήταν ίσως η τελευταία του ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Με αυτό ως δεδομένο, το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από τις 2 ομάδες, αφού από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη για να πάρουν σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, το ημίχρονο βρήκε το Ευρωπαϊκό να προηγείται με το στενό 9-11.

Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ακόμα πιο ανοιχτό. Οι χειροσφαιριστές του Κώστα Κωνσταντίνου προσπαθούσαν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, την ώρα που το Ευρωπαϊκό διατηρούσε το προβάδισμα του, κάτι που κατάφερε μέχρι τέλους, κάνοντας το 3×3.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 27 τέρματα των νικητών σημειώθηκαν από 11 χειροσφαιριστές.

Αναλυτικά, από 3 τέρματα σημείωσαν οι Άγγελος Λεωνίδου, Βασίλης Τορνικίδης, Λούκας Παρασκευά, Χριστόφορος Τσακαρίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Ιάσωνας Λαφαζάνας και Δαυίδ Πέτρου. Από 2 τέρματα σκόραραν οι Κυριάκος Κάρενος και Κωνσταντίνος Ιωάννου και από ένα οι Κωνσταντίνος Μπακατσέλος και Γιώργος Σάββα.

Για το Πανεπιστήμιο Κύπρου 8 χειροσφαιριστές βρήκαν δίκτυα. Από 4 τέρματα σημείωσαν οι Τιμόθεος Μινασίδης, Ονούφριος Τζούβας, Αντρέας Χατζησάββας και Νεόφυτος Σολωμού και 3 ο Γιώργος Τριμιθιώτης. Από 1 τέρμα σημείωσαν οι Χρύσανθος Κουτσογιάννης, Δημήτρης Καρακώστας και Μιχάλης Κκαϊλή.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χρυσάνθου Α., Κουτσογιάννης Χ., Μινασίδης Τ., Καρακώστας Δ., Κυρμίζης Ν., Τζούβας Ο., Χατζησάββας Α., Κκαϊλή Μ., Τριμιθιώτης Γ., Σολωμού Ν.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαγιάννης Α., Ναθαναήλ Α., Λεωνίδου Αγ., Θεοδοσίου Θ., Τορνικίδης Β., Παρασκευά Λ., Κωνσταντινίδης Γ., Τσακαρίδης Χ., Σάββα Γ., Κάρενος Κ., Ιωαννίδης Γ., Ιωάννου Κ., Μπακατσέλος Κ., Λαφαζάνας Ι., Πέτρου Δ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending