fbpx

Πρωτάθλημα ξανά το Ευρωπαϊκό στο χάντμπολ!

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Αντρών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού επικράτησε και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (37-30), ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις του με 4 νίκες σε 4 παιχνίδια, διατηρώντας έτσι τον τίτλο του!

Στο πιο χορταστικό παιχνίδι του πρωταθλήματος, αφού σημειώθηκαν συνολικά 67 τέρματα, οι πρωταθλητές πήραν από νωρίς προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πάλεψαν πολύ το ματς, ζορίζοντας την ομάδα του Αντρέα Αντρέου στο Α’ ημίχρονο, μεγάλο μέρος του οποίου η διαφορά ήταν στα 3-4 τέρματα. Το 21-12 με το οποίο έληξε, ωστόσο, το Α’ μέρος ήταν διαφορά ασφαλείας για τους γηπεδούχους.

Αυτό φάνηκε με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, αφού από τη μια οι “Αετοί” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ, ενώ από την άλλη, το Ευρωπαϊκό κυνηγούσε το αήττητο.

Ειδικά στα τελευταία 10 λεπτά παίχτηκε ανοιχτό χάντμπολ με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να σφραγίζουν ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Δέκα τέρματα για τους πρωταθλητές σκόραρε ο Λούκας Παρασκευά και από 5 οι Ιάσωνας Λαφαζάνος και Βασίλης Τορνικίδης.

Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Χριστόφορος Τσακουρίδης, 3 ο Κωνσταντίνος Ιωάννου και από 2 οι Κυριάκος Κάρενος, Θεοδόσης Θεοδοσίου και Γιώργος Κωνσταντινίδης. Στη λίστα με τους σκόρερ μπήκαν και οι Μιχάλης Πέτρου, Αργυρός Θεοφάνους, Γιάννης Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Μπακατσέλος.

Για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ηγέτης και σκόρερ ήταν ο Ανδρέας Φωτίου που σημείωσε 15 από τα 30 τέρματα της ομάδας του, με τον Συμεών Χατζηδάκη να σκοράρει άλλα 6. Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Γιάννης Κυπριανού, 3 ο Ανδρέας Μακρή και 2 ο Munyoro Tanaka.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαγιάννης Α., Ναθαναήλ Α., Θεοδοσίου Θ., Τορνακίδης Β., Παρασκευά Λ., Κωνσταντινίδης Γ., Τσακουρίδης Χ., Σάββα Γ., Πέτρου Μ., Κάρενος Κ., Θεοφάνους Α., Ιωαννίδης Γ., Ιωάννου Κ., Μπακατσέλος Κ., Λαφαζάνος Ι.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φωτίου Α., Σιαμμούτη Ι., Κυπριανού Γ., Μακρή Α., Μαλαματένιος Χ., Χατζηδάκης Σ., Γαβριηλίδης Φ., Tanaka M., Savic M.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending