fbpx

5 Κύπριες απαντούν: «Πώς φαντάζεσαι τις ιδανικές χριστουγεννιάτικες διακοπές σου;»

Μιας και είμαστε (και επίσημα) στον Δεκέμβρη (Επιτέλους!), αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Πλησιάζουν σιγά-σιγά και τα Χριστούγεννα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη στολίσει το δέντρο. Αν δεν το έχεις κάνει, τι περιμένεις;

Είμαι σίγουρη ότι σκέφτεσαι τι θα κάνεις στις χριστουγεννιάτικες σου διακοπές. Πάντα υπάρχει ένα δίλημμα. Να μείνω σπίτι ή να πάω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό; Ή και μια εκδρομή κάπου κοντά; Ότι και να επιλέξεις, σίγουρα θα περάσεις τέλεια!!

Για εμένα το νόημα των Χριστουγέννων περιέχει να είμαι με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Να παίζουμε επιτραπέζια, να βγαίνουμε για καφέ ή ποτό και γενικά να περνάμε καλά.

Έτσι, ρωτήσαμε 5 Κύπριες πώς φαντάζονται τις ιδανικές χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Δες τι μας απάντησαν:

1
 Αντιγόνη, 21 χρονών

  • «Οι ιδανικές χριστουγεννιάτικες διακοπές για ‘μένα, θα ήταν ένα ταξιδάκι στην Αγγλία. Έτσι θα μπεις στο mood των Χριστουγέννων. Τζιαι εννοείται ότι θα έσσιει τα κλασικά, φαΐ τζιαι φοινικωτά. Σίουρα εν να ήθελα να πάω με την οικογένεια μου τζιαι τους φίλους μου. Γιατί, όπως τζιαι να το κάμουμε σαν τα χριστουγεννιάτικα οικογενειακά τραπέζια εν έσσιει

2
Στέφανη, 21 χρονών

  • «Για εμένα τα Χριστούγεννα σημαίνουν οικογενειακές στιγμές κυρίως, οπόταν δεν θα ήθελα να λείπω εκτός τη συγκεκριμένη μέρα. Παρόλ’ αυτά όμως, σίγουρα εν θα ελάλουν όι σε ένα ταξιδάκι με Christmas mood. Άρα, οι ιδανικές μου χριστουγεννιάτικες διακοπές θα ήταν στην Ιταλία με τον φίλο μου, ενδιάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!»

3
Νίκη, 22 χρονών

  • «Οι ιδανικές χριστουγεννιάτικες διακοπές σίουρα έχουν κάμποσο  φαΐ. Αλλά το κυριότερο είναι τα μελομακάρονα. Τζιαι φυσικά να μην έχεις υποστεί το οικογενειακό δράμα που συμβαίνει σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι.»

4
Άννα, 21 χρονών

  • «Για ‘μένα οι ιδανικές χριστουγεννιάτικες διακοπές σημαίνουν ένα πράμα. Να είμαι σπίτι με την οικογένεια μου τζιαι τους φίλους μου. Να είμαστε δίπλα στο τζάκι να παίζουμε επιτραπέζια τζιαι να γελούμε. Τζιαι φυσικά να πίνουμε lambrusco. Τούτο εν το νόημα των Χριστουγέννων για ‘μένα. Να είσαι με τα άτομα που αγαπάς.»

5
Μαρία, 21 χρονών

  • « Εγώ εν να ήθελα να πάω ένα ταξιδάκι εκτός Κύπρου. Εν να ήθελα να πάω στη Μάλαγα ή έστω κάπου χιονισμένα. Ιδανικά, θα ήθελα να πάω με ένα αγαπημένο μου πρόσωπο ή την οικογένεια μου. Χριστούγγενα για ‘μένα σημαίνουν πολλή ζεστή σοκολάτα, ταινίες τζιαι αγάπη. Τζιαι κάτι άλλο… Βόλτες τζιαι πολύ φαΐ

Εσύ πώς σκέφτεσαι να περάσεις τις φετινές χριστουγεννιάτικες σου διακοπές; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending