Οι 5 top τραγουδιστές που έκαναν ξεχωριστές εμφανίσεις στην Κύπρο το 2018!

Facebook.com: dolceclubcy

Η χρονιά του 2018 μας έφερε αρκετές εκπλήξεις στον χώρο της μουσικής. Συγκεκριμένα καταξιωμένοι, διάσημοι ξένοι καλλιτέχνες ήρθαν στην Κύπρο για πρώτη φορά, για να μας χαρίσουν μοναδικές συναυλίες και στιγμές.

Με τη μουσική και τα τραγούδια τους, έγραψαν τη δική τους χρυσή σελίδα και κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη και τη στήριξη του κοινού.

Μετά από έρευνα, σου μάζεψα τους 5 διάσημους τραγουδιστές που ήρθαν στην Κύπρο το 2018:

1Jason Derulo

Facebook.com: dolceclubcy

Ο αγαπημένος Αμερικανός τραγουδιστής και χορευτής ήρθε στην Κύπρο στις 13 Ιουνίου 2018 και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, όπου μας χάρισε μια μοναδική συναύλια όπου η εμφάνιση του ήταν εκρηκτική.

2Tyga

mediatown360.com

Ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός τραγουδιστής Tyga, της Hip Hop και RnB, ήρθε στην Κύπρο, επίσης στην Λεμεσό στις 25 Ιουλίου για μια ξεχωριστή βραδία μουσικής.

3Dj Snake

villaschweppes.com

Ο πασίγνωστος Dj Snake των αγαπημένων τραγουδιών: ”Taki Taki’’, ”Get Low’’ και ”Lean On’’ ήρθε στις 18 Ιουλίου στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

4Steve Angello

genelec.com

Ακόμη ένας γνωστός Dj και μάλιστα Ελληνικής καταγωγής ,ο οποίος πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία στις 15 Αυγούστου, στο Ammos Beach Bar, στην Λάρνακα.

5Dimitri Vegas & Like Mike

edmtunes.com

Οι δύο διάσημοι Djs ψηφίστηκαν Νο. 1 Dj στον κόσμο για τις χρονιές 2015 και 2016. Μας χάρισαν μια ξεχωριστή συναυλία στις 5 Αυγούστου στο ”Living Color: Music & Arts Festival’’, στην Αγία Νάπα.

6Bonus: Scorpions (2019)

romania-insider.com

Το θρυλικό συγκρότημα της Hard Rock επιστρέφει στην Κύπρο μετά από 13 χρόνια για μια μοναδική συναυλία στην Λεμεσό, το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 στο στάδιο: ”Σπύρος Κυπριανού’’.

Ετύχε να πας σε κάποια από τις συναυλίες αυτών των καλλιτεχνών; Εάν ναι, γράψε μας την εμπειρία σου στα comments!