fbpx

Πώς θα αντιδρούσαν 5 φοιτητές αν σπούδαζαν στο… χωριό αντί στην πόλη;

Ως γνωστόν, οι Κύπριοι φοιτητές απολαμβάνουν τη ζωή της πόλης με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της. Πώς θα αντιδρούσαν άραγε όμως αν σπούδαζαν στο χωριό;

Δες πιο κάτω μερικές φοιτητικές αντιδράσεις που φανταστήκαμε:

1
Ο αρνητικός

Να σπουδάσω στο χωρκό; Εν έσσιει τσσιανς! Τι εν να κάμνω εγώ μες το χωρκό; Δεν έσσιει τίποτε“.

Αυτή θα ήταν η αντίδραση του κλασικού παιδιού της πόλης που δεν μπορεί να αντέξει περισσότερο από 2 ώρες στο χωριό. Πηγαίνει δηλαδή κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και δεν διανοείται ότι θα ζούσε ποτέ στο χωριό. Προτιμά τις ανέσεις της πόλης: καφετέριες, εστιατόρια, club, cinema κ.λπ.

Αν μάλιστα πρόκειται για φοιτήτρια, τι θα γίνει με τα καταστήματα; Από πού θα ψωνίζει; Σημαντική λεπτομέρεια!

2
Ο θετικός

Εν θα ήταν άσσιημη εμπειρία να σπουδάζεις στο χωρκό. Εν να έρκεσαι σε επαφή με τη φύση, θα αναπνέεις τον καθαρό αέρα, θα εξερευνάς τα χωριουδάκια. Not bad“.

Ο θετικός θα ήταν ανοιχτός σε μια τέτοια πρόκληση. Είναι γενικά ο εύκολα προσαρμόσιμος τύπος, που κάνει με όλους παρέα και προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καταστάσεις, οπότε δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να σπουδάζει στο χωριό.

3
 Ο φυσιολάτρης

Να σπουδάζω στο χωριό;; Ουάου! Δεν έχει καλύττερο πράμα που το να ΄σαι κοντά στη φύση“.

Πρόκειται για τον τύπο που λατρεύει τη φύση, τις εξορμήσεις στη φύση, εξερευνά μονοπάτια της φύσης, ποταμούς και ρυάκια.

Πιθανόν να είναι και με μια φωτογραφική στο χέρι και να απαθανατίζει σκηνές από τη φύση. Οπότε δεν θα είχε καλύτερο από το να σπουδάζει και να ζει στο χωριό.

4
Η καλομαθημένη

Τι; Να σπουδάζω σε χωριό; Αποκλείεται! Εγώ έχω κάθε βδομάδα τα ραντεβού μου, μανικιούρ, πεντικιούρ, μαλλιά, σπα, μασάζ… Στο χωριό έχει αισθητικό; Ποιος εν να με περιποιείται; Και τα ψώνια μου;

Αυτά θα ήταν τα προβλήματα μιας καλομαθημένης φοιτήτριας που θα δυσκολευόταν με την προσωπική της περιποίηση, αν σπούδαζε στο χωριό.

5
Η σνομπ

Γιαξ! Μα στο χωριό με τις κατσίκες και τα γαϊδουράκια; Εν θέλω!Αυτός ο τύπος φοιτήτριας δεν εκτιμά και τόσο τη ζωή του χωριού, τα χαριτωμένα ζωάκια και τις συνήθειες του χωριού.

Κατά κάποιον τρόπο, υποτιμά τη ζωή του χωριού και έχει μια λανθασμένη αντίληψη γι’ αυτήν. Άρα, δύσκολα θα μπορούσε να απαρνηθεί την πόλη και να σπουδάσει στο χωριό.

Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγαν να σπουδάσεις στο χωριό; Ποια θετικά ή αρνητικά θα έβρισκες; Ποια θα υπερνικούσαν τελικά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending