fbpx

Οι top 5 ταινίες Μαΐου που θα μας στείλουν κατευθείαν στο cinema σύντομα!

Περνώντας το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, έχουμε καταλάβει πως οι σκηνοθέτες έχουν τρελά… κέφια όσον αφορά τη μεγάλη οθόνη! Ανυπομονείς να δεις τι έρχεται σύντομα τον φετινό Μάιο στους κινηματογράφους;

Σου μαζέψαμε τις top 5 ταινίες που θα θες κι εσύ να δεις μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Cliffs of Freedom

«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία ενός άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός Τούρκου αξιωματικού, κατά την αυγή του πολέμου για την ανεξαρτησία της Ελλάδας ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το 1821.

Η 20χρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον Συνταγματάρχη Ταρίκ, ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού στρατού, που έχει μεγάλες αμφιβολίες για τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του και που της είχε χαρίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού… αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει τραγωδία στην οικογένεια και στο χωριό της.

Ορκισμένη να εκδικηθεί τους Τούρκους, η Χριστίνα λαμβάνει μέρος στην ελληνική επανάσταση και αναπόφευκτα γίνεται τοπικό σύμβολο του ελληνικού κινήματος αντίστασης, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που προσφέρουν αμοιβή για το κεφάλι της.

Έχοντας πιστέψει ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω τα συναισθήματά της, η Χριστίνα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα, που την αγαπά ακόμη και θέλει να την κρατήσει ασφαλή αλλά που τώρα του έχουν αναθέσει την αιχμαλωσία της.

Οι συναντήσεις και οι αψιμαχίες τους οδηγούν αναπόφευκτα σε μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Τάνια Ρέιμοντ, Γιαν Ουντίν, Ράζα Τζάφρι, Πάτι Λούπον, Κρίστοφερ Πλάμερ, Κέβιν Κόριγκαν, Μπίλι Ζέιν, Ντίνο Κέλλυ, Τζέιμι Κρίστιαν Γουόρντ, Κώστας Μάντιλορ, Σάιμον Κασσιανίδης, Ρακέλ Κάσιντι, Ρουθ Γκέμελ, Κάρλο Ρότα, Άιβαν Κέι

Η αναμενόμενη Ιστορική Περιπέτεια, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 2 Μαΐου 2019.

2
Smuggling Hendrix

Σε σκηνοθεσία του Μάριου Πιπερίδη, θα δεις το σχέδιο του Γιάννη για να φύγει από την Κύπρο να ανατρέπεται, όταν ο σκύλος του, ο Τζίμυ, διασχίζει τη Νεκρή Ζώνη, που χωρίζει τις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα.

Επειδή η μεταφορά ζώων από τα κατεχόμενα απαγορεύεται, ο Γιάννης αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια κάποιων “ξεχωριστών” χαρακτήρων για να τον φέρει πίσω.

Το σενάριο της ταινίας στάληκε σε διαγωνισμούς, από την Ελλάδα μέχρι το Μπέβερλι Χιλς, όπου βραβεύτηκε ως καλύτερο πρωτότυπο σενάριο και ως καλύτερο κωμικό σενάριο ενώ στο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, απέσπασε το πρώτο βραβείο για το Καλύτερο Project υπό ανάπτυξη.

Πρωταγωνιστούν οι: Αδάμ Μπουσδούκος, Fatih Al, Βίκυ Παπαδοπούλου

Η αναμενόμενη Δραματική Κωμωδία, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 9 Μαΐου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
A Violent Life

Για να ξεφύγει από το παρελθόν του, ο Στεφάν μετακομίζει στο Παρίσι. Όμως ο θάνατος της πρώην συντρόφου του, του μεταφέρει μνήμες από τότε που ήταν ένας μεσαίας τάξης ακτιβιστής με επικίνδυνους δεσμούς.

Σε σκηνοθεσία του Thierry de Peretti, θα δούμε τον Στεφάν να αποφασίζει να επιστρέψει στην Κορσική για την κηδεία του φίλου του, γνωρίζοντας βέβαια ότι το ταξίδι αυτό μπορεί και να του κοστίσει τη ζωή.

Πρωταγωνιστούν οι: Jean Michelangeli, Henri-Noël Tabary, Cédric Appietto

Η αναμενόμενη ταινία Δράματος και Thriller, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 16 Μαΐου 2019.

4
Aladdin

Μια επανακυκλοφόρηση της γνωστής αγαπημένης ταινίας της Disney (από το 1992), σε σκηνοθεσία του Guy Ritchie.

Ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Will Smith στον ρόλο του Τζίνι, πραγματοποιώντας τις ευχές του Αλαντίν;

Πρωταγωνιστούν οι: Naomi Scott, Will Smith, Alan Tudyk

Η αναμενόμενη οικογενειακή κωμική ταινία Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 23 Μαΐου 2019.

5
Godzilla 2: King of the Monsters

Στο “Godzilla 2: King of the Monsters” παρακολουθούμε τις προσπάθειες της Monarch, μιας κρυφής ζωολογικής ομάδας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας.

Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Godzilla, που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah.

Σε μοναδική σκηνοθεσία από τον Michael Dougherty, οι μάχες του Godzilla θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Πρωταγωνιστούν οι: Millie Bobby Brown, Vera Farmiga, Charles Dance

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και Φαντασίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 30 Μαΐου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending