Γιατί οι όμορφες και έξυπνες κοπέλες είναι για καιρό single; Μάθε τους λόγους!

single omorfi exipni kopela
allaboutvision.com

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας! Πολλές φορές ίσως, μπαίνουμε σε μία σχέση για την εμπειρία, είτε επειδή προσπαθούμε να βρούμε τι είναι αυτό που τελικά ψάχνουμε.

Από κάθε σχέση, κάτι θα πάρουμε, και ίσως μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι είναι αυτό που ζητάμε απο μία σχέση, αν δεν το έχουμε ανακαλύψει ήδη.

Πολλές όμορφες, αλλά και έξυπνες κοπέλες, καταλήγουν μερικές φορές να είναι καιρό μόνες τους! Ίσως να βλεπεις κάποιους να αναρωτιούνται, “πώς γίνεται μια τόσο ωραία κοπέλα να είναι μόνη της;” Και όμως, μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους!

Πάμε να δουμε κάποιους από αυτούς:

1Δεν θα βγει με κάποιον απλά για να βγει ραντεβού

foreigngirlfriend.com

Αυτού του είδους οι κοπέλες δεν θέλουν να σπαταλούν τον χρόνο τους δεξιά και αριστερά σε άσκοπα ραντεβού.

Για να βγουν ραντεβού, πρέπει να υπάρχει έστω και κάτι στην ατμόσφαιρα που να “προϋποθέτει” ότι κάτι γίνεται εδώ! Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα για παράδειγμα!

Θα βγουν ραντεβού, μόνο αν νιώσουν κάτι διαφορετικό με το συγκεκριμένο άτομο, και ότι μπορεί ίσως να προκύψει μία μακροχρόνια σχέση! Μπορείς να το πεις και ένστικτο!

2Έχει υψηλές προσδοκίες

people.com

Πολλές κοπέλες, ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και τι αναζητούν απο μία σχέση. Ψάχνουν τον ιδανικό άντρα που να ταιριάζει στις προδιαγραφές τους, και δεν είναι διατεθειμένες να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο! 

Ξέρουν τι αξίζουν, και ψάχνουν έναν άντρα που θα μπορεί να τους προσφέρει όλα αυτά που ονειρεύονται!

Αν δεν βρουν αυτό που ψάχνουν, προτιμούν να μείνουν μόνες τους, παρά να ξεκινήσουν κάτι μέτριο.

3Δεν ψάχνει κάποιον να τις γεμίσει τα κενά

teenvogue.com

Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, δεν θα ψάξει να βρει κάποιον άντρα απλά και μόνο για να τις γεμίσει τα κενά που υπάρχουν στη ζωή της.

Θα ξέρει πολύ καλά πώς να αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν και να στέκεται στα πόδια της! Θα είναι ανεξάρτητη!

Έτσι, δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα σε μία σχέση, απλά και μόνο για να βρει κάποια στήριξη.

4Ξέρει τι θέλει

bustle.com

Αρκετές κοπέλες, δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν σε μία σχέση και το ψάχνουν. Αυτό δεν είναι κακό.

Όμως, υπάρχουν και οι κοπέλες, που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, για αυτό και τις βλέπεις κάποιες φορές να είναι καιρό μόνες τους (δεν βρίσκουν αυτό που ψάχνουν).

Επειδή ξέρουν τι θέλουν, δεν θα συμβιβαστούν εύκολα με κάτι που δεν τις καλύπτει, οπότε προτιμούν να μένουν μόνες τους!

Αν ανήκεις στην κατηγορία που ξέρεις τι θέλεις, όμως δυσκολεύεσαι να το βρεις, μην ανησυχείς! Όταν το ανακαλύψεις, θα είναι κάτι ιδιαίτερο! Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

Εσύ με ποια κατηγορία ταυτίστηκες, αν είσαι καιρό μόνη;