fbpx

Αναβαθμισμένη παρουσία της Cyta με νέο κατάστημα στο The Mall of Cyprus!

Από ένα νέο αναβαθμισμένο χώρο εξυπηρετεί πλέον η Cyta τους πελάτες της στο εμπορικό κέντρο The Mall of Cyprus. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην καινούρια πτέρυγα του εμπορικού κέντρου και έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα νέα πρότυπα που υιοθέτησε ο Οργανισμός για την εξυπηρέτηση των πελατών του, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη σημμασία που δίνει διαχρονικά στον τομέα της εξυπηρέτησης.

Το έμπειρο προσωπικό της Cyta είναι στη διάθεση των επισκεπτών του The Mall of Cyprus, για ενημέρωση και εξυπηρέτηση σχετικά με τα πακέτα σύνδεσης υπηρεσιών, τις προσφορές, καθώς και για πώληση συσκευών και αξεσουάρ.

Με την ευκαιρία αναφέρεται ότι, πέραν των καταστημάτων Cyta που βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, η Cyta προσφέρει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών μέσα από διάφορα κανάλια.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών (στον αριθμό 132) λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και Επιχειρηματικών Πελατών (στον αριθμό 150) λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 8πμ -6μμ, χωρίς καμιά χρέωση, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.cyta.com.cy) παρέχει τη δυνατότητα υποβολής παραγγελιών, καθώς και επικοινωνίας μέσω email για υποστήριξη και πληροφορίες.

Επίσης, οι πελάτες μπορούν να απευθύνονται στα επίσημα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης της Cyta στο Twitter (@cytasupport) και στο Facebook μέσω messenger (facebook-cytaofficial), όπου μπορούν να λαμβάνουν προσωπικές απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Ως απόδειξη του γεγονότος ότι η ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί σταθερή προτεραιότητα για τη Cyta, αξίζει να σημειωθεί ότι, το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης Πελατών του Οργανισμού είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 18295-1:2017, με τη Cyta να αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως εταιρεία που εξασφάλισε αυτή την πιστοποίηση και τη μοναδική στην Κύπρο που τη διαθέτει.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και της εφαρμοζόμενης, φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής, όλα τα Καταστήματα της Cyta παγκύπρια, καθώς και τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία, έχουν πρόσφατα εξασφαλίσει το πιστοποιητικό περιβαλλοντικής ποιότητας «Green Offices», που προϋποθέτει, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή και τήρηση αυστηρών κριτηρίων σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και νερού καθώς και τη διαχείριση απορριμμάτων. Στόχος είναι η εξασφάλιση της πιστοποίησης αυτής για όλα τα στελεχωμένα της κτήρια.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending