Έτσι ήταν 5 διάσημοι άντρες του Hollywood πριν γίνουν φαλακροί!

Natasha Christoforou
Hospitality & Tourism Graduate
the rock
agropolisfarm.com

Αν είσαι άντρας, έχεις νιώσεις ποτέ άσχημα όταν παρατήρησες για πρώτη φορά ότι χάνεις τα μαλλιά σου; Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Με αυτό το άρθρο,  θα σου δώσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να νιώσεις άνετα με τη νέα σου εμφάνιση.

Πολλά αγαπημένα και διάσημα ονόματα που συναντήσαμε σε ταινίες και σειρές στο Hollywood, έγιναν γνωστοί με τα «γυμνά» τους κεφάλια και είναι σχεδόν αδύνατον να πιστέψουμε ότι κάποτε επισκέπτονταν τον κουρέα!

Πολλοί φοβούνται ότι δεν θα είναι αρκετά ελκυστικοί μόλις αρχίσουν να χάνουν τα μαλλιά τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι αρκετοί φαίνονται ακόμα καλύτεροι τώρα, παρά με ένα πλήρες… σετ μαλλιών!

Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι τα μαλλιά δεν έχουν καμία σημασία!

1Bruce Willis

brightside.me

Το να είσαι φαλακρός δεν σου αφαιρεί κάτι από τη γοητεία. Ειδικά αν μοιάζεις με τον Bruce Willis!

2Dwayne Johnson

brightside.me

Ο Dwayne Johnson γνωστός και ως “The Rock” ανέπτυξε το σώμα του για να κρύψει την απώλεια των μαλλιών του, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου!

3Jason Statham

brightside.me

Το βλέμμα του Statham κλέβει την καρδιά σου! Με ή χωρίς μαλλιά, είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός!

4Vin Diesel

brightside.me

Ο Vin Diesel με ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο δεν δείχνει να ανησυχεί για τα μαλλιά που λείπουν από το γυαλιστερό κεφάλι του!

5Danny DeVito

brightside.me

Ο De Vito είναι γνωστός για το ρόλο του στη Matilda όταν είχε ακόμα μαλλιά. Τώρα τον βλέπουμε μετά από μερικά χρόνια να έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς.

Ήξερες ότι έμοιαζαν έτσι πριν χάσουν τα μαλλιά τους;