fbpx

Έτσι ήταν 5 διάσημοι άντρες του Hollywood πριν γίνουν φαλακροί!

Αν είσαι άντρας, έχεις νιώσεις ποτέ άσχημα όταν παρατήρησες για πρώτη φορά ότι χάνεις τα μαλλιά σου; Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Με αυτό το άρθρο,  θα σου δώσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να νιώσεις άνετα με τη νέα σου εμφάνιση.

Πολλά αγαπημένα και διάσημα ονόματα που συναντήσαμε σε ταινίες και σειρές στο Hollywood, έγιναν γνωστοί με τα «γυμνά» τους κεφάλια και είναι σχεδόν αδύνατον να πιστέψουμε ότι κάποτε επισκέπτονταν τον κουρέα!

Πολλοί φοβούνται ότι δεν θα είναι αρκετά ελκυστικοί μόλις αρχίσουν να χάνουν τα μαλλιά τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι αρκετοί φαίνονται ακόμα καλύτεροι τώρα, παρά με ένα πλήρες… σετ μαλλιών!

Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι τα μαλλιά δεν έχουν καμία σημασία!

1
Bruce Willis

Το να είσαι φαλακρός δεν σου αφαιρεί κάτι από τη γοητεία. Ειδικά αν μοιάζεις με τον Bruce Willis!

2
Dwayne Johnson

Ο Dwayne Johnson γνωστός και ως “The Rock” ανέπτυξε το σώμα του για να κρύψει την απώλεια των μαλλιών του, αλλά δεν μας πειράζει καθόλου!

3
Jason Statham

Το βλέμμα του Statham κλέβει την καρδιά σου! Με ή χωρίς μαλλιά, είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός!

4
Vin Diesel

Ο Vin Diesel με ένα μεγάλο φωτεινό χαμόγελο δεν δείχνει να ανησυχεί για τα μαλλιά που λείπουν από το γυαλιστερό κεφάλι του!

5
Danny DeVito

Ο De Vito είναι γνωστός για το ρόλο του στη Matilda όταν είχε ακόμα μαλλιά. Τώρα τον βλέπουμε μετά από μερικά χρόνια να έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς.

Ήξερες ότι έμοιαζαν έτσι πριν χάσουν τα μαλλιά τους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending