fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους γιατί προτιμούν να ενημερώνονται online για ότι νέο «τρέχει»!

Η σύγχρονη εποχή με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις μας επιτρέπει να κάνουμε πολλές υποχρεώσεις πολύ πιο εύκολα, γρήγορα και πιο οικονομικά, απ’ ότι σε παλαιότερες εποχές.

Ένα από αυτά, είναι και το κομμάτι της ενημέρωσης. Τα Συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Έντυπος Τύπος) έχουν αρχίσει να «χάνουν έδαφος» τα τελευταία χρόνια.

Τη θέση τους έχουν πάρει τα Νέα Μέσα Ενημέρωσης, όπως για παράδειγμα το Διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (social media).

Μάθε γιατί οι 5 Κύπριοι που ρωτήσαμε προτιμούν να ενημερώνονται Online!

1
Αντιγόνη, 22 ετών

  • «Προτιμώ να ενημερώνομαι Online αρχικά επειδή είναι πιο εύκολη και γρήγορη η ενημέρωση. Επίσης επειδή πολλές φορές θεωρώ ότι είναι πιο αξιόπιστα τα online μέσα.
    Τελευταίος και κυριότερος λόγος – επειδή είναι πιο πρακτικό για έμενα. Μπορώ να ενημερώνομαι όπου και όποτε θέλω

2
Μάμας, 21 ετών

  • «Πλέον είναι πιο εύκολο να ενημερωθείς Online, επειδή μπαίνεις απλά στο Google, γράφεις το συγκεκριμένο θέμα που θέλεις και σου βγάζει αμέσως αρκετές πηγές σχετικά με το τι έκανες search.
    Τζιαι το άλλο, ποιος πάει να αγοράσει, στις μέρες μας, εφημερίδες ή περιοδικά που το περίπτερο; Ελάχιστοι πιστεύω. Μέχρι τζιαι τους παππούδες μας μπορεί να τους δεις με ένα Smartphone στο χέρι…»

3
Χαρά, 24 ετών

  • «Δεν βρίσκω τόσο ελεύθερο χρόνο, ώστε να βλέπω τηλεόραση και γι’ αυτό το βρίσκω πολύ πιο εύκολο να ενημερώνομαι online!
    Μπορώ να μπω ότι ώρα και να είναι και να βρω θέματα που δεν είναι καν της ίδιας ημέρας, αλλά από μέρες πριν!»

4
Βασίλης, 22 ετών

  • «Ενημερώνομαι Online για να μαθαίνω τις τελευταίες εξελίξεις ενός θέματος, και επειδή δίνει μου την ευκαιρία να επιλέγω εγώ σε τι, πότε και σε ποιο βαθμό (εις βάθος ή περιληπτικά) θα ενημερωθώ

5
Δέσπω, 21 ετών

  • «Προτιμώ να ενημερώνομαι online γιατί μπορώ εύκολα και γρήγορα να μαθαίνω τι γίνεται γύρω μου.
    Όταν συμβεί κάτι σημαντικό, μπορώ να το μάθω αμέσως! Και σαν δημοσιογράφος, είναι πολύ σημαντικό να είμαι ενημερωμένη συνεχώς

Εσύ πώς προτιμάς να ενημερώνεσαι; Απάντησε στο poll μας πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending