fbpx

Ο chef Χρήστος Μπάρκας έρχεται στο American College!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των φοιτητών του για την αγορά εργασίας και για διαγωνισμούς μαγειρικής, το American College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία του με έναν ακόμη έμπειρο και πετυχημένο σεφ για την Κύπρο.

Έτσι, μετά τους Τιμολέων Διαμαντή, Phil Hardy και Φώτης Φωτίου, ο Χρήστος Μπάρκας θα έρθει στο Κολέγιο για μια σειρά 4 απολαυστικών σεμιναρίων αποκλειστικά για τους φοιτητές μαγειρικής του Κολεγίου.

Η θεματολογία των σεμιναρίων έχει να κάνει με παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής της Μεσογειακής κουζίνας με το πρώτο σεμινάριο να ξεκινάει το Νοέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτήν τη περίπτωση, οι φοιτητές του Κολεγίου θα μαγειρέψουν δίπλα στον αγαπημένο τους σεφ χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Ο Λειτουργός Μάρκετινγκ του American College Γιάννης Ιωάννου τόνισε πως “είναι σημαντικό οι φοιτητές μας να παρακολουθούν επιπλέον σεμινάρια από πετυχημένους επαγγελματίες. Έτσι, εκτός από επιπλέον γνώσεις, έχουμε παρατηρήσει πως αυξάνεται και ο ενθουσιασμός τους για το επάγγελμα, το οποίο θέλουν να ακολουθήσουν. Η ιδέα να συνεργαστούμε με τον Χρήστο προήρθε από τον επαγγελματισμό και τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του. Το Κολέγιο μας δε θέλει να προάγει μόνο καλούς επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους με αξίες“.

Το American College προσφέρει αναγνωρισμένο πτυχίο στις Γαστρονομικές Τέχνες και στην Διοίκηση Ξενοδοχείου με δυνατότητα φοιτητής χορηγίας έως €3420.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending