Θες καριέρα στη Λογιστική; Δες γιατί να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο AAT!

Ήξερες πως ο επαγγελματικός τίτλος ΑΑΤ (Association of Accounting Technicians) μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζεται ένας σωστά καταρτισμένος τεχνικός λογιστής;

Αυτό γίνεται εφικτό μέσα από μια ορθά δομημένη διαδικασία εκπαίδευσης που εξασφαλίζει ότι αυτό το ταξίδι γνώσης δεν θα είναι μόνο αποδοτικό, αλλά και ευέλικτο για αυτούς που το επιλέγουν και ουσιαστικό σε βάθος γνώσεων.

Το επάγγελμα του λογιστή είναι ένα από τα πιο απαιτητικά επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Ο λογιστής μάχεται καθημερινά με καταληκτικές ημερομηνίες, με αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, με τις αλλαγές στα λογιστικά πρότυπα κ.ά. Γι’ αυτό το λόγο η δουλειά του λογιστή απαιτεί μια εις βάθος και καλά δομημένη εκπαίδευση την οποία προσφέρει ο Επαγγελματικός Τίτλος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΑΑΤ.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι πως για τη συμμετοχή σου, δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή πρότερες σπουδές. Ο επαγγελματικός αυτός τίτλος απευθύνεται τόσο σε καθιερωμένους επαγγελματίες, όσο και σε απόφοιτους μέσης εκπαίδευσης.

Αν ψάχνεις για εργασία αυτή την περίοδο, αν θες να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ή αν θες να αλλάξεις καριέρα, αυτό είναι το ιδανικό πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Η νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά τον Οκτώβριο του 2020.

Θες να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο AAT ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;


Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!


Τι είναι ο επαγγελματικός τίτλος AAT;

Είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επαγγελματικός τίτλος λογιστικής, που σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα γίνεις μέλος ενός συνδέσμου επαγγελματιών λογιστών κάτι που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να καθιερωθείς επαγγελματικά.

Ο Σύνδεσμος Τεχνικών Λογιστών (AAT) είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος λογιστών ανά τον κόσμο, με περισσότερα από 140,000 μέλη, με 90,000 φοιτητές στη διαδικασία να γίνουν μέλη και με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις σχεδιάζονται και ετοιμάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάντα βάση των αναγκών σε θέμα γνώσεων της αγοράς.

Ο εταίρος εκπαίδευσης του ΑΑΤ στην Κύπρο είναι σε αποκλειστικότητα το European Institute of Management and Finance – EIMF, ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για το Χρηματοοικονομικό και Επαγγελματικό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του τίτλου ΑΑΤ για ‘σένα;

 • Είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος από τους εργοδότες και διεθνείς συνδέσμους όπως το CIMA, ACCA, ICAEW και IPAC.
 • Προσφέρει ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων και εξετάσεων.
 • Βελτιώνει τις προοπτικές σταδιοδρομίας και διευρύνει τις προοπτικές εργοδότησης.
 • Είναι ένα πρόγραμμα ανοικτό για όλους.
 • Έχεις στήριξη από καλά καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της λογιστικής.
 • Αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις ικανότητες σου.

Πού μπορείς να εργαστείς σαν τεχνικός λογιστής ΑΑΤ;

 • Σε λογιστήριο οποιασδήποτε ιδιωτικής εταιρείας.
 • Σε λογιστήριο κρατικού ή ημικρατικού οργανισμού.
 • Σε εταιρείες παροχής λογιστικών υπηρεσιών.
 • Με δικό σου πελατολόγιο.

Υπάρχουν προϋποθέσεις για την εισδοχή σου στο ΑΑΤ;

 • Δεν απαιτούνται γνώσεις λογιστικής.
 • Δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία στη λογιστική.
 • Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία.

Πώς προσφέρονται τα μαθήματα;

 • Παρακολούθηση μαθημάτων στην τάξη.
 • Παρακολούθηση μαθημάτων εξ’ αποστάσεως.
 • Μέθοδος αυτοδιδασκαλίας με την παρακολούθηση online μαθημάτων.

Πότε γίνονται οι εξετάσεις των μαθημάτων;

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, μπορείς να καθορίσεις εσύ την ημερομηνία της εξέτασής σου! Με αυτό το τρόπο οι σπουδές σου προσαρμόζονται στο πρόγραμμα σου και όχι εσύ στις απαιτήσεις των σπουδών σου.

Σε ποια γλώσσα προσφέρονται τα μαθήματα;

Η διδασκαλία του μαθήματος, το υλικό και οι εξετάσεις προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα. Και για όσους δεν γνωρίζουν καλά την Αγγλική γλώσσα, υπάρχει η απαιτούμενη στήριξη από το εκπαιδευτικό προσωπικό!

Πότε μπορείς να κάνεις εγγραφή;

Αμέσως τώρα! H νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά τον Οκτώβριο του 2020 και οι εγγραφές έχουν αρχίσει. Γίνε κι εσύ τεχνικός λογιστής ΑΑΤ!


Θες να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο AAT ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες; Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και υπεύθυνος του EIMF θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Take CONTROL of your FUTURE!