fbpx

Αυτές οι 5 ατάκες του Temur Ketsbaia έμειναν στην ιστορία!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι πρόλογοι όταν αναφέρεσαι στον Temur Ketsbaia. Λέχθηκαν και γράφτηκαν τόσα πολλά για τον Γεωργιανό όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο νησί μας που ότι και να προσθέσει κανείς είναι πλεονασμός.

Η αυθεντικότητα του και η ευθύτητα του είναι που στην τελική τον έκαναν να χαίρει εκτίμησης σχεδόν από όλους όσους ασχολούνται με το κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι καλά στα μυαλά τους.

Και επειδή κάθε φορά που μιλά ο Γεωργιανός τεχνικός γράφει ιστορία, συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 φοβερές ατάκες του που συζητούνται μέχρι σήμερα:

1
“Για να μας κερδίσουν πρέπει να μας πάρουν και την ψυχή μας!”

Η πιο διάσημη ατάκα του Temur και αυτή που ήταν σλόγκαν κάθε Ανορθωσιάτη στην πρώτη θητεία του Γεωργιανού στον πάγκο της βαρωσιώτικης ομάδας.

Σεζόν 2005-06, 19η αγωνιστική. Η Ανόρθωση προηγείται της Ομόνοιας μέσα στο ΓΣΠ με 1-2 όταν στο 87′ ο Κωσταντή ξεγελά τον διαιτητή Δημητρίου και κερδίζει πέναλτι με το οποίο ισοφαρίζει σε 2-2, αποτέλεσμα καταστροφικό για τους Βαρωσιώτες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Temur να ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα!

2
“Δημοσιογράφος; Κουτσομπόλης είσαι!”

Σεζόν 2006-07, Ανόρθωση-Απόλλωνας για τον θεσμό του κυπέλλου. Οι δηλώσεις του Joao Paiva, αλλά και η μετάφραση των δηλώσεων του προπονητή του Απόλλωνα εξοργίζει τον προπονητή της “Μεγάλης Κυρίας” που ξεκινά να τα “χώνει”!

Ένας δημοσιογράφος επεμβαίνει, νευριάζοντας ακόμα παραπάνω τον Temur που του απαντά “Άσε, άντε δεν θέλουμε, κάτσε, κάτσε εσύ ποιος είσαι; Δικηγόρος είσαι; Δικηγόρος τους είσαι είσαι; Δημοσιογράφος; Κουτσομπόλης είσαι, όχι δημοσιογράφος!”

3
“Αν τους άκουγα αυτούς ούτε την Pyunik δεν θα περνούσαμε!”

Γενάρης του 2009. Ένα μόλις μήνα πριν η Ανόρθωση ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Champions League και κάποιοι εντός Ανόρθωσης πίεζαν έντεχνα για να κάνει μεταγραφές η βαρωσιώτικη ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, ο Temur ξεσπά εναντίον αυτών των κάποιων.

Χαρακτηριστικά, λέει πως αν τους άκουγε όχι στους ομίλους του Champions League, αλλά ούτε την Pyunik Yerevan, που αντιμετώπισε τότε η Ανόρθωση στον Α΄προκριματικό γύρο, δεν θα περνούσε!

4
“Δεν γίνεται οι εργολάβοι και οι χτίστες να κάνουν προγραμματισμό!”

Είμαστε πλέον στο 2014, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την αποχώρηση του Temur από τον πάγκο της Ανόρθωσης, όταν ο Γεωργιανός προπονητής παραχωρεί δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο.

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της Ανόρθωσης τη σεζόν 2013-14 ο Ketsbaia ήταν όπως πάντα ειλικρινέστατος!

“Όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο πώς θα προχωρήσεις; Και αυτοί που κάνουν τον προγραμματισμό είναι ακόμα χειρότεροι. Δεν γίνεται οι εργολάβοι και οι χτίστες να κάνουν προγραμματισμό!” ανέφερε ανάμεσα σε άλλα!

5
“Είναι υπό την προστασία της UNESCO τα αποδυτήρια του Τσιρείου;”

????Οι δηλώσεις του προπονητή μας κ. Τιμουρ Κετσπάγια μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ
#Anorthosisfc #blueandwhite

Posted by Anorthosis Famagusta – Official on Sunday, 25 August 2019

Πρεμιέρα της σεζόν 2019-20 και πρώτο επίσημο ματς στη 2η θητεία του Temur στον πάγκο της Ανόρθωσης απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Γεωργιανός επιλέγει να μην ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας τα κακώς κείμενα στα αποδυτήρια του Τσιρείου.

Αναφέρει ανάμεσα στα άλλα πως δεν υπάρχει air condition, ενώ και ο ανεμιστήρας που υπάρχει είναι έτοιμος να καταρρεύσει.

Η ατάκα του βέβαια που “έγραψε” ήταν “Θέλω απλά να ρωτήσω: Είναι υπό την προστασία της UNESCO τα αποδυτήρια του Τσιρείου σταδίου;”

Τελικά, ισχύει απόλυτα το παλιό πανό των φίλων της Ανόρθωσης “U ARE TIMUR, SAY WHATEVER YOU LIKE!” – Ποια άλλη ατάκα θυμάσαι εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending