fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους γιατί ανυπομονούν (όντως) να επιστρέψουν στο πανεπιστήμιο!

Αγαπημένε/η μου φοιτητή/τρια, αν είσαι διακοπές καλά να περνάς. Αν πάλι όχι, ξεκουράσου γιατί πλησιάζει η αρχή του νέου εξαμήνου.

Ξέρω ότι πολλοί τωρά λένε που μέσα τους “γιατί μας το εθύμησες; Επερνούσαμε τόσο ανέμελα τελευταία.“, όμως το πανεπιστήμιο είναι ένα αναγκαίο “κακό”. Ή μήπως μπορεί να μην είναι και τόσο κακό;

Εγώ φρόντισα να ρωτήσω 5 φοιτητές, ώστε να διαπιστώσουμε παρέα ότι τελικά υπάρχουν λόγοι που θέλουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία να επιστρέψουμε πίσω στα θρανία σύντομα.

Η Χριστίνα, ο Μάριος, η Κωνσταντίνα, η Χαρά και ο Αλέξης απαντούν!

1
Χριστίνα, 21 ετών

  • “Εγώ, όπως και το 99% των φοιτήτων σε Κύπρο και Ελλάδα θέλω να ανοίξει το πανεπιστήμιο για τον καφέ μετά το μάθημα φυσικά! Όσο να ‘ναι, και τον πιο χάλια καφέ να πιεις μετά το μάθημα, θα σου φανεί ο πιο τέλειος του κόσμου γιατί θα τον πιεις με τους συμφοιτητές σου και θα πείτε τα αστεία και τα νέα σας. Συνήθως επιλέγω να πιω τον καφέ μου μετά που τα πιο ανιαρά για ‘μένα μαθήματα για να επιβραβεύσω τον εαυτό μου που… επιβίωσα της διάλεξης! “

2
Μάριος, 23 ετών

  • “Θέλω να επιστρέψω στο πανεπιστήμιο γιατί βαρκούμαι τόσο πολλά μες στην αίθουσα που καταλήγω να οργανώνω τις καλύτερες εξόδους ever για τη νύχτα. Μπορώ να κανονίσω πότε θα πάμε, πού θα πάμε και ποιοι θα πάμε, σε χρόνο ρεκόρ. Από ένα απλό φαΐ σε ταβέρνα μέχρι μπουζούκια. Μούζι να έσσιει το “time out” δηλαδή! Άμαν βαρκέται το πλάσμα…”

3
Κωνσταντίνα, 19 ετών

  • “Εγώ σαν πρωτοετής φοιτήτρια είμαι λίγο κολλημένη ακόμα με τη φάση της τάξης του σχολείου, οπότε ο μόνος λόγος που θέλω να ανοίξει το πανεπιστήμιο είναι γιατί μέσα στη διάλεξη κάμνω οτιδήποτε άλλο εκτός που το να παρακολουθώ. Το καλύτερο χάζι και τα καλύτερα κουτσομπολιά όλοι ξέρουμε ότι λαλούμε τα την ώρα της διάλεξης. Γελούμε ακόμα, επειδή απλά αναπνέουμε τζιαι εννοείται ότι κουτσομπολεύκουμε με τις φίλες μου τι εφόρησε η κάθε μια. Φυσικά το πιο πολύ γέλιο εν την εξεταστική που λόγω της αδιαφορίας μας ούλλη τη χρονιά, είναι φυσικό επόμενο να μεν ξέρουμε πού παν τα… τέσσερα μας! (γέλια)”

4
Χαρά, 20 ετών

  • Θέλω πάρα, μα πάρα πολλά να πάμε πίσω στο πανεπιστήμιο γιατί οι περισσότερες μου φίλες-συμφοιτήτριες μένουν σε άλλες πόλεις τζιαι δεν καταφέρνουμε εύκολα να βρεθούμε σε περιόδους που εν κλειστό το πανεπιστήμιο, οπότε λείπουν μου αφάνταστα. Τζιαι μεταξύ μας… Τζιείνος που μου αρέσκει εν συμφοιτητής μου, οπότε να πάμε πίσω τζιαι εν αντέχω άλλο!”

5
Αλέξης, 22 ετών

 

  • “Γενικά είμαι άτομο που με το δκιάβασμα εν τα πάω καλά, εβαρκούμουν το που πάντα, ακόμα τζιαι στο δημοτικό. Στο πανεπιστήμιο όμως, σσιαίρουμαι το τζιαι με το παραπάνω γιατί η εξεταστική μου πλέον είναι ένας λόγος για να βρεθώ με τους παρέες μου τζιαι να δκιαβάσουμε μαζί σε κανένα cafe. Έτσι φκαίνει πιο εύκολα το δκιάβασμα, εν βαρκούμαι (προφανώς) τζιαι λύνω τζιαι καμιά απορία!”

Εσύ για ποιο λόγο θέλεις όντως να επιστρέψεις στο πανεπιστήμιο; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending